Så nærmer vi os . . .

Forside 9 Blog 9 Så nærmer vi os . . .

Ferietiden kommer nærmere, og det er tid at pakke det, der skal pakkes – og komme ud og opleve. Enten ruster jeg, eller også bliver jeg nøddebrun 😊

Eventyrlysten ses i hænderne og her ses også, hvordan du oplever verden. Ser du det sjove og spændende, eller trækker du den anden vej, og syntes det er lidt besværligt.

Lad mig skubbe til dig, så du måske får modet til at turde opleve og nyde dagen.

Jeg trækker stikket i uge 30 og 31 – men du kan fange mig på mobil 26 87 90 40 eller på mailen lene@lenehurup.dk

Udgivet d. 5. juli 2023

Uddrag fra “klienterne siger …”


Ingen tvivl om, at du kan dit kram. Du giver dig god tid, hvilket var, hvad jeg behøvede. Jeg føler mig omfavnet og set. Du er empatisk, varm, nysgerrig, smilende og direkte i din tale. Er god til ”Think pare share” Reflekterende samtaler og ...

Lene

Jeg var hos Lene til afdøde kontakt. Var lidt spændt på om personen jeg efterlyste overhovedet ville være interesseret i kontant. Så det var lidt spændende. Der kom kontakt, og jeg var slet ikke i tvivl om det var den rigtige person der var ...

Didde

Hold da op! Jeg er blevet håndlæst! Jeg var meget skeptisk, men hold da op der gik kun 2 sekunder og så hang underkæben. Hvordan kunne Lene Hurup vide alt det om mig. Og nogle af de ting hun sagde turde jeg ikke engang drømme om var rigtige ...

Mari-Ann

Hver gang jeg har været til Clairvoyance hos Lene, går jeg der fra rørt og fyldt op med god energi. De ting hun siger er meget præcise, og det jeg har brug for at høre. Hun ser helt ind i mig og mit sind. Jeg er desværre ikke et menneske med ...

Camilla