Klienterne siger …

Forside 9 Behandlinger 9 Klienterne siger …

Tak for en fantastisk tryg og opløftende regression.
I mit arbejde med mig selv og med at forstå mine egne mønstre, opsøgte jeg dig. Gennem regressionsterapi ville jeg forsøge at nå tilbage til noget, jeg ikke kunne nå gennem mine bevidste tanker. Det var en meget tryg oplevelse at være i regression hos dig, og du var god til at holde et tilpas tempo, så jeg kunne følge med hele tiden. Efterfølgende har jeg følt mig opløftet, som om en stor forhindring er fjernet. Jeg kan varmt anbefale regressionsterapi hos dig.

Connie

Hold da op! Jeg er blevet håndlæst! Jeg var meget skeptisk, men hold da op der gik kun 2 sekunder og så hang underkæben. Hvordan kunne Lene Hurup vide alt det om mig.

Og nogle af de ting hun sagde turde jeg ikke engang drømme om var rigtige før, men de passer fuldstændigt på den vej jeg er på nu. Så jeg er blevet bestyrket i min vej.

Andre ting Lene fortalte mig, vidste jeg godt i forvejen, men det var rigtig rigtig dejligt at få at vide, at Lene også kunne se det, uden at jeg havde sagt noget om det. Det gav det en ekstra styrke.

Og så fik jeg en masse gode råd, som jeg godt kan se ideen i.

Nu har jeg renskrevet al det Lene sagde og det inspirerer mig til at gøre endnu mere ved min drøm.

Mari-Ann

Håndlæsning hos Lene er en oplevelse, der starter med at hun fortæller om, hvordan man er som person i den situation man lever i lige nu, hvilke ting man går og tumler med, og så kommer hun med forslag til, hvordan man kan komme videre.  Håndlæsningen kan justeres til at ophandle en specifik del af ens liv – f.eks. arbejdslivet eller privatlivet.  En af de ting, jeg synes var fantastisk, var, at Lene kan se de personer, der er involveret i éns liv og forklare, hvilken rolle disse personer spiller på nuværende tidspunkt.  Som udgangspunkt kan Lene ikke se noget i hænderne, som man ikke selv er ‘klar over’ – spørgsmålet er blot, hvor bevidst man selv er omkring det pågældende emne, og det i bevidsthedsgørelsen, at håndlæsningen har sin helt store styrke, så man har mulighed for at speede nogle processer op eller håndtere nogle uforløste problemstillinger.  Lene er professionel i sin tilgang og samtidig har hun en indlevelse, så man føler, at man sidder sammen med en god veninde.

Connie

Ingen tvivl om, at du kan dit kram. Du giver dig god tid, hvilket var, hvad jeg behøvede. Jeg føler mig omfavnet og set. Du er empatisk, varm, nysgerrig, smilende og direkte i din tale. Er god til ”Think pare share”

Reflekterende samtaler og relevante øvelser fra gang til gang. Jeg står et bedre sted, hvor jeg kan tage mig af udfordringerne nu.

Lene

Det var vel nok en fantastisk aften… At få læst hænder af dig, er jo som om du bare åbnede mig, og så mig… Du ramte spot on over hele linien…
Du er fantastisk dygtig…

Britt

Tak for i går. Jeg har reflekteret rigtig meget over vores eftermiddag. Vil starte med at sige at jeg er dybt imponeret over dig. Du gav mig mange kærlige spark og input, som jeg vil og kan bruge fremadrettet.

Jeg vil i hvert fald få pakket kassen, der skal til jylland og jeg vil anskaffe mig den her lille notesbog.

Lone

Uddannelser


Clairvoyant vejleder

Clairvoyant vejleder

Uddannet clairvoyant vejleder med speciale i afdødekontakt hos Clairvoyancevejleder Skolen v/Tove Lucka.
Uddannet i 2016.