Klienterne siger …

Forside 9 Behandlinger 9 Klienterne siger …

Jeg havde booket en “kontakt til afdøde” session, men fik så meget mere end det hos dig. På en eller anden måde vidste jeg allerede på vej til Greve, at vi ville have god kontakt, og det viste sig at holde stik. Da du tog imod mig i dit fine hus følte jeg mig i den grad velkommen, din hjertevarme var til at føle. Du brænder virkelig for at hjælpe og videregive de beskeder/fornemmelser du får, og ret hurtigt bliver jeg klar over, hvor dygtig du er. Jeg ønsker at komme i kontakt med min far, og ham fanger du med det samme. Og det som jeg tror skal være en time, hvor du videregiver beskeder fra ham, viser sig at blive en stund hvor du så fint får kædet ham sammen med mit liv som det er nu og hvem jeg er. Du fortæller så utroligt nøjagtigt hvordan han var som person (ingen har før kunnet sætte så præcise ord på, ikke engang jeg selv). Gang på gang forundres jeg over de ting du også siger om mig og mit nuværende liv, og jeg får desuden vendt den nærmeste fremtid/de næste skridt. Jeg følte mig virkelig “mødt og set” – og jeg gik i den grad løftet, glad og meget taknemmelig fra dig. Hvor fantastisk at få langt mere end jeg havde forventet, og jeg ved at jeg kommer igen, mine varmeste anbefalinger. Tak for dig.

Majbritt

Hold da op! Jeg er blevet håndlæst! Jeg var meget skeptisk, men hold da op der gik kun 2 sekunder og så hang underkæben. Hvordan kunne Lene Hurup vide alt det om mig.

Og nogle af de ting hun sagde turde jeg ikke engang drømme om var rigtige før, men de passer fuldstændigt på den vej jeg er på nu. Så jeg er blevet bestyrket i min vej.

Andre ting Lene fortalte mig, vidste jeg godt i forvejen, men det var rigtig rigtig dejligt at få at vide, at Lene også kunne se det, uden at jeg havde sagt noget om det. Det gav det en ekstra styrke.

Og så fik jeg en masse gode råd, som jeg godt kan se ideen i.

Nu har jeg renskrevet al det Lene sagde og det inspirerer mig til at gøre endnu mere ved min drøm.

Mari-Ann

Tak for den dejlige og livsbekræftende håndlæsning – det har ført til mange tanker i mit hoved, på den positive måde.

Maria

Tak Lene, at få læst hænder af dig, har for mig været en indsigtsfuld oplevelse. Det har skabt reflektion, og jeg syntes, at jeg har modtaget værdifuld vejledning.

Lizzie

Gavekort fra veninde skulle indløses, og det blev det! Tusinde tak for en fantastisk og dejlig håndlæsning. Det sætter gang i en masse tanker og ideer. Fantastisk, jeg var “høj” efter besøget hos dig. Trænger du til et dejligt pust i den rigtige retning, så skal du tage et smut forbi Lene.

Endnu en gang tusinde tak for din hjælp. Du er alletiders.

Janne

Ingen tvivl om, at du kan dit kram. Du giver dig god tid, hvilket var, hvad jeg behøvede. Jeg føler mig omfavnet og set. Du er empatisk, varm, nysgerrig, smilende og direkte i din tale. Er god til ”Think pare share”

Reflekterende samtaler og relevante øvelser fra gang til gang. Jeg står et bedre sted, hvor jeg kan tage mig af udfordringerne nu.

Lene

Uddannelser


Clairvoyant vejleder

Clairvoyant vejleder

Uddannet clairvoyant vejleder med speciale i afdødekontakt hos Clairvoyancevejleder Skolen v/Tove Lucka.
Uddannet i 2016.

Håndlæser

Håndlæser

Uddannet håndlæser hos Håndlæserskolen ved Sigridur.
Uddannet i 2006.

Regressionsterapeut

Regressionsterapeut

Uddannet regressionsterapeut hos Reikimester Hanne Fritzbøger.
Uddannet i 2008.

Reiki I healer

Reiki I healer

Uddannet Reiki I healer hos Reikimester Hanne Fritzbøger.
Uddannet i 2002.

Reiki II healer

Reiki II healer

Uddannet Reiki II healer hos Reikimester Hanne Fritzbøger.
Uddannet i 2003.