Klienterne siger …

Forside 9 Behandlinger 9 Klienterne siger …

Det var en meget fantastisk oplevelse og virkelig overvældende at kunne være vågen og samtidig, så præcist, kunne guides tilbage i tidligere liv, med så mange detaljer og følelser.

Det giver en god forståelse for mit nuværende liv, hvordan min sjæls rejse blandt andet har været. Bestemt en metode/redskab jeg godt kunne finde på at bruge igen, i arbejdet med mig selv.

Tine

Jeg var super skepsis mht. til at få læst mine hænder. Jeg er stadig lidt forbeholden, men må jo indrømme, at du ramte ret godt plet med mange ting. Det var en indsigtsfuld oplevelse og jeg har bestemt fået noget at reflektere over. At du er super imødekommende med en skøn humor, er jo blot et ekstra plus.

Bettina

Jeg var så heldig at være til afdøde kontakt hos Lene Hurup. Jeg gav Lene et billede af dem jeg gerne ville i kontakt med, (mine forældre). Jeg blev meget rørt over, hvor god kontakt Lene fik med mine forældre. Ingen tvivl om at det var de rigtige hun fik kontakt til, for alle de ting hun fortalte passede fuldstændig på begge mine forældre, og det var meget personlige ting Lene fik af vide af mine forældre.
Det har været en meget stor oplevelse at være hos Lene, jeg følte mig tryg og meget velkommen med det samme. Jeg vil til enhver tid anbefale Lene til mine venner. Stor tak til Lene, jeg var rørt og glad, da jeg gik derfra.

Lene H

Jeg vil blot sige tusind tak for i fredags, sikke mange følelser der blev sat i gang hos mig af bekræftelser, bevidsthedstanker, opmærksomhedstanker, tro, håb, glæde, fascination, muligheder og et smukt projektør lys du tændte, som pegede ind på nogle felter i mit liv og i min personlighed.

Af hjertet tak Lene og jeg er taknemlig for at min vej førte til dig, du er virkelig ud-af-denne-verden dygtig til håndlæsning og jeg ved, at det jeg nåede at få hos dig var “kun” et udsnit af alt det, du har at byde på.

Nu går jeg og mærker efter er nysgerrig og spændt på det, som kommer min vej og som opstår fordi det skal være sådan.

Jenni

Tusinde tak for i går, det var en god oplevelse, du er meget empatisk og dejlig at blive behandlet af. Tænker meget over det jeg kom frem til i aftes… og jeg tror bestemt gerne jeg vil behandles igen når der er gået lidt tid…

Rikke

Du er meget talende – virker afslappende. Du virker også rolig og støttende med mange eksempler. Jeg føler mig i godt selskab. Du er også humoristisk.  Du er også god til at forklare hvad du mener med dine tegninger…. Du er født til at beskæftige dig med mennesker. Du kan nok – for nogle – virke kontant og direkte, men det kan jeg jo godt lide.

Christina

Uddannelser


Clairvoyant vejleder

Clairvoyant vejleder

Uddannet clairvoyant vejleder med speciale i afdødekontakt hos Clairvoyancevejleder Skolen v/Tove Lucka.
Uddannet i 2016.

Håndlæser

Håndlæser

Uddannet håndlæser hos Håndlæserskolen ved Sigridur.
Uddannet i 2006.

Regressionsterapeut

Regressionsterapeut

Uddannet regressionsterapeut hos Reikimester Hanne Fritzbøger.
Uddannet i 2008.

Reiki I healer

Reiki I healer

Uddannet Reiki I healer hos Reikimester Hanne Fritzbøger.
Uddannet i 2002.

Reiki II healer

Reiki II healer

Uddannet Reiki II healer hos Reikimester Hanne Fritzbøger.
Uddannet i 2003.