Klienterne siger …

Forside 9 Behandlinger 9 Klienterne siger …

Nervøs og meget spændt skulle jeg til afdøde kontakt hos Lene. Men hurtigt forsvandt nervøsiteten, og der var kontakt med afdøde. Jeg var på intet tidspunkt i tvivl om, at det var den rigtige, der var ” igennem”. Har efterfølgende fået så meget ro i mig selv og forsøger nu at følge nogle af de mange råd jeg fik med på vejen. Jeg er sikker på, at det ikke var sidste gang jeg prøvede det. Tak for hjælpen

Birgitte

Det var en meget fantastisk oplevelse og virkelig overvældende at kunne være vågen og samtidig, så præcist, kunne guides tilbage i tidligere liv, med så mange detaljer og følelser.

Det giver en god forståelse for mit nuværende liv, hvordan min sjæls rejse blandt andet har været. Bestemt en metode/redskab jeg godt kunne finde på at bruge igen, i arbejdet med mig selv.

Tine

Jeg var hos Lene til afdøde kontakt. Var lidt spændt på om personen jeg efterlyste overhovedet ville være interesseret i kontant. Så det var lidt spændende. Der kom kontakt, og jeg var slet ikke i tvivl om det var den rigtige person der var kommet til Lene. Jeg fik svar på nogle spørgsmål og afsluttet en relation på en god og værdig måde. Stor tak for det Lene

Didde

Du åbnede mine øjne for mange ting, det skal du have tak for.

Susanne

Lene var rigtig dygtig og præcis, og jeg var meget imponeret, da jeg gik derfra. Jeg følte, at hun på en eller anden måde gjorde mig klogere på mig selv og mit liv, og gav mig en masse gode råd, som jeg vil bruge fremadrettet!

Josefine

Tak Lene, at få læst hænder af dig, har for mig været en indsigtsfuld oplevelse. Det har skabt reflektion, og jeg syntes, at jeg har modtaget værdifuld vejledning.

Lizzie

Uddannelser


Clairvoyant vejleder

Clairvoyant vejleder

Uddannet clairvoyant vejleder med speciale i afdødekontakt hos Clairvoyancevejleder Skolen v/Tove Lucka.
Uddannet i 2016.

Håndlæser

Håndlæser

Uddannet håndlæser hos Håndlæserskolen ved Sigridur.
Uddannet i 2006.

Regressionsterapeut

Regressionsterapeut

Uddannet regressionsterapeut hos Reikimester Hanne Fritzbøger.
Uddannet i 2008.

Reiki I healer

Reiki I healer

Uddannet Reiki I healer hos Reikimester Hanne Fritzbøger.
Uddannet i 2002.

Reiki II healer

Reiki II healer

Uddannet Reiki II healer hos Reikimester Hanne Fritzbøger.
Uddannet i 2003.