Klienterne siger …

Forside 9 Behandlinger 9 Klienterne siger …

Jeg var hos dig i går, og jeg vil bare lige sige endnu engang tak for i går 🙂 Det var en helt vild oplevelse og jeg er stadig helt høj ovenpå oplevelsen.

Som sagt har jeg tidligere prøvet clairvoyance både platform og helt privat, men du har altså ramt mig som aldrig før!

Du har givet mig en masse gode råd og jeg vil gøre mit for at efterleve de fleste, igen tusinde tak. Det er helt klart ikke sidste gang du har haft besøg af mig 🙂

Lone

Jeg var super skepsis mht. til at få læst mine hænder. Jeg er stadig lidt forbeholden, men må jo indrømme, at du ramte ret godt plet med mange ting. Det var en indsigtsfuld oplevelse og jeg har bestemt fået noget at reflektere over. At du er super imødekommende med en skøn humor, er jo blot et ekstra plus.

Bettina

Ingen tvivl om, at du kan dit kram. Du giver dig god tid, hvilket var, hvad jeg behøvede. Jeg føler mig omfavnet og set. Du er empatisk, varm, nysgerrig, smilende og direkte i din tale. Er god til ”Think pare share”

Reflekterende samtaler og relevante øvelser fra gang til gang. Jeg står et bedre sted, hvor jeg kan tage mig af udfordringerne nu.

Lene

Du er meget talende – virker afslappende. Du virker også rolig og støttende med mange eksempler. Jeg føler mig i godt selskab. Du er også humoristisk.  Du er også god til at forklare hvad du mener med dine tegninger…. Du er født til at beskæftige dig med mennesker. Du kan nok – for nogle – virke kontant og direkte, men det kan jeg jo godt lide.

Christina

Jeg havde booket en “kontakt til afdøde” session, men fik så meget mere end det hos dig. På en eller anden måde vidste jeg allerede på vej til Greve, at vi ville have god kontakt, og det viste sig at holde stik. Da du tog imod mig i dit fine hus følte jeg mig i den grad velkommen, din hjertevarme var til at føle. Du brænder virkelig for at hjælpe og videregive de beskeder/fornemmelser du får, og ret hurtigt bliver jeg klar over, hvor dygtig du er. Jeg ønsker at komme i kontakt med min far, og ham fanger du med det samme. Og det som jeg tror skal være en time, hvor du videregiver beskeder fra ham, viser sig at blive en stund hvor du så fint får kædet ham sammen med mit liv som det er nu og hvem jeg er. Du fortæller så utroligt nøjagtigt hvordan han var som person (ingen har før kunnet sætte så præcise ord på, ikke engang jeg selv). Gang på gang forundres jeg over de ting du også siger om mig og mit nuværende liv, og jeg får desuden vendt den nærmeste fremtid/de næste skridt. Jeg følte mig virkelig “mødt og set” – og jeg gik i den grad løftet, glad og meget taknemmelig fra dig. Hvor fantastisk at få langt mere end jeg havde forventet, og jeg ved at jeg kommer igen, mine varmeste anbefalinger. Tak for dig.

Majbritt

Tusinde tak for i går, det var en god oplevelse, du er meget empatisk og dejlig at blive behandlet af. Tænker meget over det jeg kom frem til i aftes… og jeg tror bestemt gerne jeg vil behandles igen når der er gået lidt tid…

Rikke

Uddannelser


Clairvoyant vejleder

Clairvoyant vejleder

Uddannet clairvoyant vejleder med speciale i afdødekontakt hos Clairvoyancevejleder Skolen v/Tove Lucka.
Uddannet i 2016.