Klienterne siger …

Forside 9 Behandlinger 9 Klienterne siger …

Vi vil godt takke for nogle super spændende timer – vi talte meget videre om det bagefter. Vi var alle meget imponerede over, hvor plet du ramte med vores personligheder.

Ann

Vil bare lige sige tak for sidst FRA OS ALLE!!! Det var bare supergodt, og alle var meget begejstrede, også efter du var gået!! Du er virkelig god til det du laver og til at være tilstede, og alle var imponerede over hvor meget plet den lille hjælpeløse tegning kan ramme!! Også de lidt mere skeptiske;-)

Mia

Det var en meget fantastisk oplevelse og virkelig overvældende at kunne være vågen og samtidig, så præcist, kunne guides tilbage i tidligere liv, med så mange detaljer og følelser.

Det giver en god forståelse for mit nuværende liv, hvordan min sjæls rejse blandt andet har været. Bestemt en metode/redskab jeg godt kunne finde på at bruge igen, i arbejdet med mig selv.

Tine

Tak for en fantastisk tryg og opløftende regression.
I mit arbejde med mig selv og med at forstå mine egne mønstre, opsøgte jeg dig. Gennem regressionsterapi ville jeg forsøge at nå tilbage til noget, jeg ikke kunne nå gennem mine bevidste tanker. Det var en meget tryg oplevelse at være i regression hos dig, og du var god til at holde et tilpas tempo, så jeg kunne følge med hele tiden. Efterfølgende har jeg følt mig opløftet, som om en stor forhindring er fjernet. Jeg kan varmt anbefale regressionsterapi hos dig.

Connie

Jeg var super skepsis mht. til at få læst mine hænder. Jeg er stadig lidt forbeholden, men må jo indrømme, at du ramte ret godt plet med mange ting. Det var en indsigtsfuld oplevelse og jeg har bestemt fået noget at reflektere over. At du er super imødekommende med en skøn humor, er jo blot et ekstra plus.

Bettina

Jeg er så taknemmelig for dig og dine helt geniale evner. Det er fantastisk at blive inspireret og jeg er så glad for at du har hjulpet mig til, at se hvad jeg skulle gøre for, at opnå de forandringer som håbet på i så mange år. 🙏 Du har åbnet så mange døre som har været hermetisk lukket alt for længe 😉

Anette

Uddannelser


Clairvoyant vejleder

Clairvoyant vejleder

Uddannet clairvoyant vejleder med speciale i afdødekontakt hos Clairvoyancevejleder Skolen v/Tove Lucka.
Uddannet i 2016.