Klienterne siger …

Forside 9 Behandlinger 9 Klienterne siger …

Det var en meget fantastisk oplevelse og virkelig overvældende at kunne være vågen og samtidig, så præcist, kunne guides tilbage i tidligere liv, med så mange detaljer og følelser.

Det giver en god forståelse for mit nuværende liv, hvordan min sjæls rejse blandt andet har været. Bestemt en metode/redskab jeg godt kunne finde på at bruge igen, i arbejdet med mig selv.

Tine

Jeg var super skepsis mht. til at få læst mine hænder. Jeg er stadig lidt forbeholden, men må jo indrømme, at du ramte ret godt plet med mange ting. Det var en indsigtsfuld oplevelse og jeg har bestemt fået noget at reflektere over. At du er super imødekommende med en skøn humor, er jo blot et ekstra plus.

Bettina

1000 tak for en kanon håndlæsning. Du fik sat ord på mange af mine tanker/følelser. Ting som jeg ikke kunne sætte ord på. Føler mig lettet. Jeg var helt opslugt at alt det du sagde.

Brian

Det er altid med stor spænding i maven, at jeg begiver mig ind i den alternative verden. Ikke at jeg ikke tror på universets finurligheder eller livet efter døden, men fordi jeg aldrig ved hvad jeg får med hjem. Denne gang var det en afdødekontakt hos Lene Hurup, jeg begav mig af sted til.
Personligt har jeg alt for mange, der er gået over på den anden side, så hvem der kom i gennem, og om der kom nogen gennem, skulle jo så stå sin prøve, og jeg må sige jeg fik noget med hjem, på den rigtigt gode måde.
At få lov at komme med ind i Lenes univers er en fantastisk oplevelse. Hun udviser stor forståelse og empati, videreformidler budskaber fra den anden side, på en pæn og letforståelig måde. Man er ikke i tvivl om, man er i selskab med sine afdøde når Lene beskriver deres særegne karaktertræk og ikke altid almindelige væremåde.
Uden at virke overrumplende får hun guidet en, sikkert gennem seancen, får formidlet de budskaber der trænger sig på og hun slipper ikke en, før man er landet trygt på den anden side.
De varmeste anbefalinger herfra.

Lene K

Vi sad alle 4 veninder og kiggede på hinanden forventningsfulde og nervøse: Kunne du virkelig “se” noget om os, i vores hænder? Det spørgsmål fik vi hurtigt svar på som aftenen skred frem…

Da det blev min tur, var jeg virkelig overrasket over hvor rigtigt, konkret og personligt du ramte med din beskrivelse af mig.

Med din varme personlighed, humor, og ikke mindst skarpe og professionelle tilgang, fik du os alle til at slappe af og føle os godt tilpas.

Du ramte så præcist og var så skarp og direkte, at jeg kan bruge vejledningen til min videre vej, som positivt redskab til at nå mine mål/drømme.

Her 3 uger efter…. Sidder jeg og læser de notater igennem, som blev skrevet den aften. Èn ting du sagde, viste sig at ske. … Så nu…. er jeg meget spændt på resten…!

Lene – du er virkelig dygtig og du har virkelig inspireret mig !

Michelle

Jeg var hos Lene til afdøde kontakt. Var lidt spændt på om personen jeg efterlyste overhovedet ville være interesseret i kontant. Så det var lidt spændende. Der kom kontakt, og jeg var slet ikke i tvivl om det var den rigtige person der var kommet til Lene. Jeg fik svar på nogle spørgsmål og afsluttet en relation på en god og værdig måde. Stor tak for det Lene

Didde

Uddannelser


Clairvoyant vejleder

Clairvoyant vejleder

Uddannet clairvoyant vejleder med speciale i afdødekontakt hos Clairvoyancevejleder Skolen v/Tove Lucka.
Uddannet i 2016.