Intet nyt er godt nyt . . .

Forside 9 Blog 9 Intet nyt er godt nyt . . .

OG sådan er det for mig. Jeg har være stille og er gladere end længe. Forandringer har fyldt, og jeg er på banen igen. Tider kan bestilles i weekender – og pt. er første ledige tid efter påske.

Forandringerne ses i hænderne, som oftest varsler dem før vi ved af det. Har du brug for et lille puf, så fang mig på 26 87 90 40 eller på min mail lene@lenehurup.dk.

Udgivet d. 24. marts 2023

Uddrag fra “klienterne siger …”


Det var en meget fantastisk oplevelse og virkelig overvældende at kunne være vågen og samtidig, så præcist, kunne guides tilbage i tidligere liv, med så mange detaljer og følelser. Det giver en god forståelse for mit nuværende liv, hvordan ...

Tine

Du åbnede mine øjne for mange ting, det skal du have tak for.

Susanne

1000 tak for en kanon håndlæsning. Du fik sat ord på mange af mine tanker/følelser. Ting som jeg ikke kunne sætte ord på. Føler mig lettet. Jeg var helt opslugt at alt det du sagde.

Brian

Jeg var så heldig at være til afdøde kontakt hos Lene Hurup. Jeg gav Lene et billede af dem jeg gerne ville i kontakt med, (mine forældre). Jeg blev meget rørt over, hvor god kontakt Lene fik med mine forældre. Ingen tvivl om at det var de ...

Lene H