Intet nyt er godt nyt . . .

Forside 9 Blog 9 Intet nyt er godt nyt . . .

OG sådan er det for mig. Jeg har være stille og er gladere end længe. Forandringer har fyldt, og jeg er på banen igen. Tider kan bestilles i weekender – og pt. er første ledige tid efter påske.

Forandringerne ses i hænderne, som oftest varsler dem før vi ved af det. Har du brug for et lille puf, så fang mig på 26 87 90 40 eller på min mail lene@lenehurup.dk.

Udgivet d. 24. marts 2023

Uddrag fra “klienterne siger …”


Tak for i går. Jeg har reflekteret rigtig meget over vores eftermiddag. Vil starte med at sige at jeg er dybt imponeret over dig. Du gav mig mange kærlige spark og input, som jeg vil og kan bruge fremadrettet. Jeg vil i hvert fald få pakket ...

Lone

Min oplevelse med håndlæsning hos Lene var over al forventning. Jeg sad med følelsen af at sidde overfor en der havde kendt mig hele mit liv. Tingene der blev sagt, var så spot on og ikke noget man bare kan sige til alle og ramme plet. Lene ...

Helle

Tak for en fantastisk tryg og opløftende regression.I mit arbejde med mig selv og med at forstå mine egne mønstre, opsøgte jeg dig. Gennem regressionsterapi ville jeg forsøge at nå tilbage til noget, jeg ikke kunne nå gennem mine bevidste ...

Connie

Hver gang jeg har været til Clairvoyance hos Lene, går jeg der fra rørt og fyldt op med god energi. De ting hun siger er meget præcise, og det jeg har brug for at høre. Hun ser helt ind i mig og mit sind. Jeg er desværre ikke et menneske med ...

Camilla