Intet nyt er godt nyt . . .

Forside 9 Blog 9 Intet nyt er godt nyt . . .

OG sådan er det for mig. Jeg har være stille og er gladere end længe. Forandringer har fyldt, og jeg er på banen igen. Tider kan bestilles i weekender – og pt. er første ledige tid efter påske.

Forandringerne ses i hænderne, som oftest varsler dem før vi ved af det. Har du brug for et lille puf, så fang mig på 26 87 90 40 eller på min mail lene@lenehurup.dk.

Udgivet d. 24. marts 2023

Uddrag fra “klienterne siger …”


Lene var en fantastisk guide og støtte ved en følelsesmæssig overvældende – men bestemt god – oplevelse. Hun var tillidsvækkende og formåede at skabe tryghed fra start til slut i forløbet.

Belle

Lene er en behagelig og uhøjtidelig dame, der gav os alle et par underholdende timer og lidt stof til eftertanke, og mange input omkring os selv – med god plads til refleksion. Det var en appetitvækker på mig selv og andre og jeg vil gerne ...

Dorte

Min oplevelse med håndlæsning hos Lene var over al forventning. Jeg sad med følelsen af at sidde overfor en der havde kendt mig hele mit liv. Tingene der blev sagt, var så spot on og ikke noget man bare kan sige til alle og ramme plet. Lene ...

Helle

Jeg var hos Lene til afdøde kontakt. Var lidt spændt på om personen jeg efterlyste overhovedet ville være interesseret i kontant. Så det var lidt spændende. Der kom kontakt, og jeg var slet ikke i tvivl om det var den rigtige person der var ...

Didde