Så er der bud . . .

Forside 9 Blog 9 Så er der bud . . .

Citat: Carit Etlar – ” Glæden er som et lys – tænder du det for andre, falder dets skin tilbage på dig selv”.

Jeg er vild med det jeg gør – og nu åbner jeg op for mit lille hus – og giver det halve – Du betaler den første halve time, og jeg gir’ den anden halve time. Eneste ønske fra mig er, at jeg må ”lege” med nye værktøjer og nye måder at behandle på. En slags fritime, hvor vi sammen finder frem til, hvad du har brug for, med de værktøjer og ideer jeg nu har i min værktøjskasse.

Buddet er gældende lørdage og søndage i oktober måned mellem kl. 10.00 og 16.00.

Fang mig endelig på min mail lene@lenehurup.dk – eller på mobilen 26 87 90 40.

Udgivet d. 22. august 2023

Uddrag fra “klienterne siger …”


Tak, Lene. Det er fantastisk, hvad du kan få ud af mine hænder! Jeg har prøvet håndlæsning hos dig et par gange, og uanset om du har kort eller lang tid til din rådighed, så når du at give nogle sandheder med på vejen. Du uddeler opmuntring og ...

Anette

Det har været helt fantastisk, at komme hos Lene, og jeg kommer til at savne det meget. Har allerede aftalt at jeg gerne vil fortsætte hos hende, i det nye år.Jeg er blevet gladere, mere rolig og opmærksom på mig selv og mine omgivelser, ...

Henriette

Gavekort fra veninde skulle indløses, og det blev det! Tusinde tak for en fantastisk og dejlig håndlæsning. Det sætter gang i en masse tanker og ideer. Fantastisk, jeg var “høj” efter besøget hos dig. Trænger du til et dejligt pust i den ...

Janne

Jeg var hos Lene til afdøde kontakt. Var lidt spændt på om personen jeg efterlyste overhovedet ville være interesseret i kontant. Så det var lidt spændende. Der kom kontakt, og jeg var slet ikke i tvivl om det var den rigtige person der var ...

Didde