Så er der bud . . .

Forside 9 Blog 9 Så er der bud . . .

Citat: Carit Etlar – ” Glæden er som et lys – tænder du det for andre, falder dets skin tilbage på dig selv”.

Jeg er vild med det jeg gør – og nu åbner jeg op for mit lille hus – og giver det halve – Du betaler den første halve time, og jeg gir’ den anden halve time. Eneste ønske fra mig er, at jeg må ”lege” med nye værktøjer og nye måder at behandle på. En slags fritime, hvor vi sammen finder frem til, hvad du har brug for, med de værktøjer og ideer jeg nu har i min værktøjskasse.

Buddet er gældende lørdage og søndage i oktober måned mellem kl. 10.00 og 16.00.

Fang mig endelig på min mail lene@lenehurup.dk – eller på mobilen 26 87 90 40.

Udgivet d. 22. august 2023

Uddrag fra “klienterne siger …”


Vil bare lige sige tak for sidst FRA OS ALLE!!! Det var bare supergodt, og alle var meget begejstrede, også efter du var gået!! Du er virkelig god til det du laver og til at være tilstede, og alle var imponerede over hvor meget plet den lille ...

Mia

Det har været helt fantastisk, at komme hos Lene, og jeg kommer til at savne det meget. Har allerede aftalt at jeg gerne vil fortsætte hos hende, i det nye år.Jeg er blevet gladere, mere rolig og opmærksom på mig selv og mine omgivelser, ...

Henriette

Du er meget talende – virker afslappende. Du virker også rolig og støttende med mange eksempler. Jeg føler mig i godt selskab. Du er også humoristisk.  Du er også god til at forklare hvad du mener med dine tegninger…. Du er født til at ...

Christina

Vi vil godt takke for nogle super spændende timer – vi talte meget videre om det bagefter. Vi var alle meget imponerede over, hvor plet du ramte med vores personligheder.

Ann