Så er jeg i gang – Godt nytår

Forside 9 Blog 9 Så er jeg i gang – Godt nytår

”Du kan ikke gå på vandet, men du kan så meget andet  . . . ” citat Bamse – Intet varer evigt, dagene forandre sig, nye måder at arbejde på, nye relationer, gamle relationer der falder fra, forandringer som der skal til, for at vi kan udvikle os.

Just saying – vi står foran et år, hvor mulighederne står i kø, og det bliver nødvendigt for dig, at gøre plads til dem.  Bruger du tid og energi på nogen eller noget, som ikke giver dig noget, så er tiden inde til at sortere! Gør plads til de muligheder, der åbner sig for dig, vær modig, sig ja tak, hvis det mærkes rigtigt.

Jeg er leveringsdygtig i små skub i ryggen, så sig endelig til, hvis jeg kan hjælpe dig. Fang mig på mailen lene@lenehurup.dk – eller på mobil 2687 9040.

Udgivet d. 18. januar 2022

Uddrag fra “klienterne siger …”


Du er meget talende – virker afslappende. Du virker også rolig og støttende med mange eksempler. Jeg føler mig i godt selskab. Du er også humoristisk.  Du er også god til at forklare hvad du mener med dine tegninger…. Du er født til at ...

Christina

Det er altid med stor spænding i maven, at jeg begiver mig ind i den alternative verden. Ikke at jeg ikke tror på universets finurligheder eller livet efter døden, men fordi jeg aldrig ved hvad jeg får med hjem. Denne gang var det en ...

Lene K

Du åbnede mine øjne for mange ting, det skal du have tak for.

Susanne

Det var en meget fantastisk oplevelse og virkelig overvældende at kunne være vågen og samtidig, så præcist, kunne guides tilbage i tidligere liv, med så mange detaljer og følelser. Det giver en god forståelse for mit nuværende liv, hvordan ...

Tine