Så er jeg i gang – Godt nytår

Forside 9 Blog 9 Så er jeg i gang – Godt nytår

”Du kan ikke gå på vandet, men du kan så meget andet  . . . ” citat Bamse – Intet varer evigt, dagene forandre sig, nye måder at arbejde på, nye relationer, gamle relationer der falder fra, forandringer som der skal til, for at vi kan udvikle os.

Just saying – vi står foran et år, hvor mulighederne står i kø, og det bliver nødvendigt for dig, at gøre plads til dem.  Bruger du tid og energi på nogen eller noget, som ikke giver dig noget, så er tiden inde til at sortere! Gør plads til de muligheder, der åbner sig for dig, vær modig, sig ja tak, hvis det mærkes rigtigt.

Jeg er leveringsdygtig i små skub i ryggen, så sig endelig til, hvis jeg kan hjælpe dig. Fang mig på mailen lene@lenehurup.dk – eller på mobil 2687 9040.

Udgivet d. 18. januar 2022

Uddrag fra “klienterne siger …”


Vi sad alle 4 veninder og kiggede på hinanden forventningsfulde og nervøse: Kunne du virkelig “se” noget om os, i vores hænder? Det spørgsmål fik vi hurtigt svar på som aftenen skred frem… Da det blev min tur, var jeg virkelig overrasket ...

Michelle

Min oplevelse med håndlæsning hos Lene var over al forventning. Jeg sad med følelsen af at sidde overfor en der havde kendt mig hele mit liv. Tingene der blev sagt, var så spot on og ikke noget man bare kan sige til alle og ramme plet. Lene ...

Helle

Hold da op! Jeg er blevet håndlæst! Jeg var meget skeptisk, men hold da op der gik kun 2 sekunder og så hang underkæben. Hvordan kunne Lene Hurup vide alt det om mig. Og nogle af de ting hun sagde turde jeg ikke engang drømme om var rigtige ...

Mari-Ann

Jeg vil blot sige tusind tak for i fredags, sikke mange følelser der blev sat i gang hos mig af bekræftelser, bevidsthedstanker, opmærksomhedstanker, tro, håb, glæde, fascination, muligheder og et smukt projektør lys du tændte, som pegede ind ...

Jenni