Så er jeg i gang – Godt nytår

Forside 9 Blog 9 Så er jeg i gang – Godt nytår

”Du kan ikke gå på vandet, men du kan så meget andet  . . . ” citat Bamse – Intet varer evigt, dagene forandre sig, nye måder at arbejde på, nye relationer, gamle relationer der falder fra, forandringer som der skal til, for at vi kan udvikle os.

Just saying – vi står foran et år, hvor mulighederne står i kø, og det bliver nødvendigt for dig, at gøre plads til dem.  Bruger du tid og energi på nogen eller noget, som ikke giver dig noget, så er tiden inde til at sortere! Gør plads til de muligheder, der åbner sig for dig, vær modig, sig ja tak, hvis det mærkes rigtigt.

Jeg er leveringsdygtig i små skub i ryggen, så sig endelig til, hvis jeg kan hjælpe dig. Fang mig på mailen lene@lenehurup.dk – eller på mobil 2687 9040.

Udgivet d. 18. januar 2022

Uddrag fra “klienterne siger …”


Tak for den dejlige og livsbekræftende håndlæsning – det har ført til mange tanker i mit hoved, på den positive måde.

Maria

Håndlæsning hos Lene er en oplevelse, der starter med at hun fortæller om, hvordan man er som person i den situation man lever i lige nu, hvilke ting man går og tumler med, og så kommer hun med forslag til, hvordan man kan komme videre. ...

Connie

Tak Lene, at få læst hænder af dig, har for mig været en indsigtsfuld oplevelse. Det har skabt reflektion, og jeg syntes, at jeg har modtaget værdifuld vejledning.

Lizzie

Du åbnede mine øjne for mange ting, det skal du have tak for.

Susanne