Så er jeg i gang – Godt nytår

Forside 9 Blog 9 Så er jeg i gang – Godt nytår

”Du kan ikke gå på vandet, men du kan så meget andet  . . . ” citat Bamse – Intet varer evigt, dagene forandre sig, nye måder at arbejde på, nye relationer, gamle relationer der falder fra, forandringer som der skal til, for at vi kan udvikle os.

Just saying – vi står foran et år, hvor mulighederne står i kø, og det bliver nødvendigt for dig, at gøre plads til dem.  Bruger du tid og energi på nogen eller noget, som ikke giver dig noget, så er tiden inde til at sortere! Gør plads til de muligheder, der åbner sig for dig, vær modig, sig ja tak, hvis det mærkes rigtigt.

Jeg er leveringsdygtig i små skub i ryggen, så sig endelig til, hvis jeg kan hjælpe dig. Fang mig på mailen lene@lenehurup.dk – eller på mobil 2687 9040.

Udgivet d. 18. januar 2022

Uddrag fra “klienterne siger …”


Jeg havde æren af Lene på min polterabend… vi var 6, der skulle have lavet blindtegning og jeg fik fuld håndlæsning. Havde en skeptisk veninde i blandt, der ABSOLUT ændrede holdning til den del af den verden OG til Lenes kunnen. Lene ramte ikke ...

Katja

Det er altid med stor spænding i maven, at jeg begiver mig ind i den alternative verden. Ikke at jeg ikke tror på universets finurligheder eller livet efter døden, men fordi jeg aldrig ved hvad jeg får med hjem. Denne gang var det en ...

Lene K

Tusinde tak for i går, det var en god oplevelse, du er meget empatisk og dejlig at blive behandlet af. Tænker meget over det jeg kom frem til i aftes… og jeg tror bestemt gerne jeg vil behandles igen når der er gået lidt tid…

Rikke

Vi sad alle 4 veninder og kiggede på hinanden forventningsfulde og nervøse: Kunne du virkelig “se” noget om os, i vores hænder? Det spørgsmål fik vi hurtigt svar på som aftenen skred frem… Da det blev min tur, var jeg virkelig overrasket ...

Michelle