Så er jeg i gang – Godt nytår

Forside 9 Blog 9 Så er jeg i gang – Godt nytår

”Du kan ikke gå på vandet, men du kan så meget andet  . . . ” citat Bamse – Intet varer evigt, dagene forandre sig, nye måder at arbejde på, nye relationer, gamle relationer der falder fra, forandringer som der skal til, for at vi kan udvikle os.

Just saying – vi står foran et år, hvor mulighederne står i kø, og det bliver nødvendigt for dig, at gøre plads til dem.  Bruger du tid og energi på nogen eller noget, som ikke giver dig noget, så er tiden inde til at sortere! Gør plads til de muligheder, der åbner sig for dig, vær modig, sig ja tak, hvis det mærkes rigtigt.

Jeg er leveringsdygtig i små skub i ryggen, så sig endelig til, hvis jeg kan hjælpe dig. Fang mig på mailen lene@lenehurup.dk – eller på mobil 2687 9040.

Udgivet d. 18. januar 2022

Uddrag fra “klienterne siger …”


Jeg er så taknemmelig for dig og dine helt geniale evner. Det er fantastisk at blive inspireret og jeg er så glad for at du har hjulpet mig til, at se hvad jeg skulle gøre for, at opnå de forandringer som håbet på i så mange år. 🙏 Du har åbnet ...

Anette

Det var en meget fantastisk oplevelse og virkelig overvældende at kunne være vågen og samtidig, så præcist, kunne guides tilbage i tidligere liv, med så mange detaljer og følelser. Det giver en god forståelse for mit nuværende liv, hvordan ...

Tine

Tak, Lene. Det er fantastisk, hvad du kan få ud af mine hænder! Jeg har prøvet håndlæsning hos dig et par gange, og uanset om du har kort eller lang tid til din rådighed, så når du at give nogle sandheder med på vejen. Du uddeler opmuntring og ...

Anette

1000 tak for en kanon håndlæsning. Du fik sat ord på mange af mine tanker/følelser. Ting som jeg ikke kunne sætte ord på. Føler mig lettet. Jeg var helt opslugt at alt det du sagde.

Brian