20 år . . .

Forside 9 Blog 9 20 år . . .

20 år!!! Det er 20 år siden, at jeg tog min REIKI-uddannelse hos Hanne Fritzbøger – en fantastisk kvinde og en behandlingsform som jeg fortsat er fuld af beundring over, når jeg ser hvordan der tilføres mere energi, både fysisk og psykisk, og hvordan en indre ro og overskud til at tackle de udfordringer, du måtte stå overfor kan tilføres til kroppen.

Tænker du, at det er noget for dig, så giv mig endelig et ring på 26 87 90 40 eller send mig en mail på lene@lenehurup.dk – så finder vi en søndag eller en mandag, som passer dig.

Udgivet d. 16. februar 2022

Uddrag fra “klienterne siger …”


Jeg var hos dig i går, og jeg vil bare lige sige endnu engang tak for i går 🙂 Det var en helt vild oplevelse og jeg er stadig helt høj ovenpå oplevelsen. Som sagt har jeg tidligere prøvet clairvoyance både platform og helt privat, men du har ...

Lone

Nervøs og meget spændt skulle jeg til afdøde kontakt hos Lene. Men hurtigt forsvandt nervøsiteten, og der var kontakt med afdøde. Jeg var på intet tidspunkt i tvivl om, at det var den rigtige, der var ” igennem”. Har efterfølgende fået så meget ...

Birgitte

Du åbnede mine øjne for mange ting, det skal du have tak for.

Susanne

Vil bare lige sige tak for en rigtig god oplevelse hos dig i mandags. 🙂 Jeg fik rigtig mange gode ting med hjem, som jeg kan bruge på min lille rejse frem mod mit endelige mål.

Didde