Ny hjemmeside – nye tider – nyt år

Forside 9 Blog 9 Ny hjemmeside – nye tider – nyt år

Jeg er vist ikke den eneste, som har haft et 2021 uden at kunne holde styr på noget! Jeg er her endnu, trods de mange aflysninger og lukning af mit Lille Hus i Haven.

Tiden har været brugt til blandt andet færdiggøre min uddannelse som proceshealer og at sparke til min hjemmeside, og når jeg nu har en veninde, som er indendørsmester i den slags, så har hun faktisk fået frit slag, næsten 😊 og jeg er virkelig glad for den.
Jeg holder juleferie fra den 21. december 2021 og er tilbage i mit lille Hus i Haven den 8. januar 2022.

Rigtig glædelig jul og godt nytår til jer alle. Og så håber jeg vi ses i 2022 – fang mig på lene@lenehurup.dk eller på mobilen 26 87 90 40.

Udgivet d. 12. december 2021

Uddrag fra “klienterne siger …”


Jeg var så heldig at være til afdøde kontakt hos Lene Hurup. Jeg gav Lene et billede af dem jeg gerne ville i kontakt med, (mine forældre). Jeg blev meget rørt over, hvor god kontakt Lene fik med mine forældre. Ingen tvivl om at det var de ...

Lene H

Jeg vil blot sige tusind tak for i fredags, sikke mange følelser der blev sat i gang hos mig af bekræftelser, bevidsthedstanker, opmærksomhedstanker, tro, håb, glæde, fascination, muligheder og et smukt projektør lys du tændte, som pegede ind ...

Jenni

Du er meget talende – virker afslappende. Du virker også rolig og støttende med mange eksempler. Jeg føler mig i godt selskab. Du er også humoristisk.  Du er også god til at forklare hvad du mener med dine tegninger…. Du er født til at ...

Christina

Jeg kom med uro og frustration og i en tilstand som jeg ikke selv var bevidst om hvad mit problem var. Jeg blev mødt af en kompetent person, hvis tilstedeværelse beroligede mig og jeg følte jeg “kom hjem” og følte en tryghed og tillid til, at ...

Jette