Ny hjemmeside – nye tider – nyt år

Forside 9 Blog 9 Ny hjemmeside – nye tider – nyt år

Jeg er vist ikke den eneste, som har haft et 2021 uden at kunne holde styr på noget! Jeg er her endnu, trods de mange aflysninger og lukning af mit Lille Hus i Haven.

Tiden har været brugt til blandt andet færdiggøre min uddannelse som proceshealer og at sparke til min hjemmeside, og når jeg nu har en veninde, som er indendørsmester i den slags, så har hun faktisk fået frit slag, næsten 😊 og jeg er virkelig glad for den.
Jeg holder juleferie fra den 21. december 2021 og er tilbage i mit lille Hus i Haven den 8. januar 2022.

Rigtig glædelig jul og godt nytår til jer alle. Og så håber jeg vi ses i 2022 – fang mig på lene@lenehurup.dk eller på mobilen 26 87 90 40.

Udgivet d. 12. december 2021

Uddrag fra “klienterne siger …”


Jeg havde booket en “kontakt til afdøde” session, men fik så meget mere end det hos dig. På en eller anden måde vidste jeg allerede på vej til Greve, at vi ville have god kontakt, og det viste sig at holde stik. Da du tog imod mig i dit fine ...

Majbritt

Det var vel nok en fantastisk aften… At få læst hænder af dig, er jo som om du bare åbnede mig, og så mig… Du ramte spot on over hele linien…Du er fantastisk dygtig…

Britt

Jeg havde æren af Lene på min polterabend… vi var 6, der skulle have lavet blindtegning og jeg fik fuld håndlæsning. Havde en skeptisk veninde i blandt, der ABSOLUT ændrede holdning til den del af den verden OG til Lenes kunnen. Lene ramte ikke ...

Katja

Nervøs og meget spændt skulle jeg til afdøde kontakt hos Lene. Men hurtigt forsvandt nervøsiteten, og der var kontakt med afdøde. Jeg var på intet tidspunkt i tvivl om, at det var den rigtige, der var ” igennem”. Har efterfølgende fået så meget ...

Birgitte