Ny hjemmeside – nye tider – nyt år

Forside 9 Blog 9 Ny hjemmeside – nye tider – nyt år

Jeg er vist ikke den eneste, som har haft et 2021 uden at kunne holde styr på noget! Jeg er her endnu, trods de mange aflysninger og lukning af mit Lille Hus i Haven.

Tiden har været brugt til blandt andet færdiggøre min uddannelse som proceshealer og at sparke til min hjemmeside, og når jeg nu har en veninde, som er indendørsmester i den slags, så har hun faktisk fået frit slag, næsten 😊 og jeg er virkelig glad for den.
Jeg holder juleferie fra den 21. december 2021 og er tilbage i mit lille Hus i Haven den 8. januar 2022.

Rigtig glædelig jul og godt nytår til jer alle. Og så håber jeg vi ses i 2022 – fang mig på lene@lenehurup.dk eller på mobilen 26 87 90 40.

Udgivet d. 12. december 2021

Uddrag fra “klienterne siger …”


Gavekort fra veninde skulle indløses, og det blev det! Tusinde tak for en fantastisk og dejlig håndlæsning. Det sætter gang i en masse tanker og ideer. Fantastisk, jeg var “høj” efter besøget hos dig. Trænger du til et dejligt pust i den ...

Janne

Jeg er så taknemmelig for dig og dine helt geniale evner. Det er fantastisk at blive inspireret og jeg er så glad for at du har hjulpet mig til, at se hvad jeg skulle gøre for, at opnå de forandringer som håbet på i så mange år. 🙏 Du har åbnet ...

Anette

Håndlæsning hos Lene er en oplevelse, der starter med at hun fortæller om, hvordan man er som person i den situation man lever i lige nu, hvilke ting man går og tumler med, og så kommer hun med forslag til, hvordan man kan komme videre. ...

Connie

Det var en meget fantastisk oplevelse og virkelig overvældende at kunne være vågen og samtidig, så præcist, kunne guides tilbage i tidligere liv, med så mange detaljer og følelser. Det giver en god forståelse for mit nuværende liv, hvordan ...

Tine