Ny hjemmeside – nye tider – nyt år

Forside 9 Blog 9 Ny hjemmeside – nye tider – nyt år

Jeg er vist ikke den eneste, som har haft et 2021 uden at kunne holde styr på noget! Jeg er her endnu, trods de mange aflysninger og lukning af mit Lille Hus i Haven.

Tiden har været brugt til blandt andet færdiggøre min uddannelse som proceshealer og at sparke til min hjemmeside, og når jeg nu har en veninde, som er indendørsmester i den slags, så har hun faktisk fået frit slag, næsten 😊 og jeg er virkelig glad for den.
Jeg holder juleferie fra den 21. december 2021 og er tilbage i mit lille Hus i Haven den 8. januar 2022.

Rigtig glædelig jul og godt nytår til jer alle. Og så håber jeg vi ses i 2022 – fang mig på lene@lenehurup.dk eller på mobilen 26 87 90 40.

Udgivet d. 12. december 2021

Uddrag fra “klienterne siger …”


Ingen tvivl om, at du kan dit kram. Du giver dig god tid, hvilket var, hvad jeg behøvede. Jeg føler mig omfavnet og set. Du er empatisk, varm, nysgerrig, smilende og direkte i din tale. Er god til ”Think pare share” Reflekterende samtaler og ...

Lene

Du er meget talende – virker afslappende. Du virker også rolig og støttende med mange eksempler. Jeg føler mig i godt selskab. Du er også humoristisk.  Du er også god til at forklare hvad du mener med dine tegninger…. Du er født til at ...

Christina

Håndlæsning hos Lene er en oplevelse, der starter med at hun fortæller om, hvordan man er som person i den situation man lever i lige nu, hvilke ting man går og tumler med, og så kommer hun med forslag til, hvordan man kan komme videre. ...

Connie

Lene er en behagelig og uhøjtidelig dame, der gav os alle et par underholdende timer og lidt stof til eftertanke, og mange input omkring os selv – med god plads til refleksion. Det var en appetitvækker på mig selv og andre og jeg vil gerne ...

Dorte