Ny hjemmeside – nye tider – nyt år

Forside 9 Blog 9 Ny hjemmeside – nye tider – nyt år

Jeg er vist ikke den eneste, som har haft et 2021 uden at kunne holde styr på noget! Jeg er her endnu, trods de mange aflysninger og lukning af mit Lille Hus i Haven.

Tiden har været brugt til blandt andet færdiggøre min uddannelse som proceshealer og at sparke til min hjemmeside, og når jeg nu har en veninde, som er indendørsmester i den slags, så har hun faktisk fået frit slag, næsten 😊 og jeg er virkelig glad for den.
Jeg holder juleferie fra den 21. december 2021 og er tilbage i mit lille Hus i Haven den 8. januar 2022.

Rigtig glædelig jul og godt nytår til jer alle. Og så håber jeg vi ses i 2022 – fang mig på lene@lenehurup.dk eller på mobilen 26 87 90 40.

Udgivet d. 12. december 2021

Uddrag fra “klienterne siger …”


Tak for en hel fantastisk oplevelser i søndags. Du er sådan et behageligt menneske, med et utrolig godt menneskesyn. Jeg følte mig mere en velkommen, og glæder mig så meget til at komme igen på mandag. Jeg ønskede kontakt til afdøde. Du fik ...

Susanne

Vil bare lige sige tak for sidst FRA OS ALLE!!! Det var bare supergodt, og alle var meget begejstrede, også efter du var gået!! Du er virkelig god til det du laver og til at være tilstede, og alle var imponerede over hvor meget plet den lille ...

Mia

Jeg var hos dig i går, og jeg vil bare lige sige endnu engang tak for i går 🙂 Det var en helt vild oplevelse og jeg er stadig helt høj ovenpå oplevelsen. Som sagt har jeg tidligere prøvet clairvoyance både platform og helt privat, men du har ...

Lone

Hver gang jeg har været til Clairvoyance hos Lene, går jeg der fra rørt og fyldt op med god energi. De ting hun siger er meget præcise, og det jeg har brug for at høre. Hun ser helt ind i mig og mit sind. Jeg er desværre ikke et menneske med ...

Camilla