Så er det på plads . . .

Forside 9 Blog 9 Så er det på plads . . .

Jeg deltager på Holbæk-messen den 14. og 15. september – som håndlæser, med et dash af clairvoyance. Det bliver spændende.

Nogle gange er det ikke lige til at vide, hvad der er behov for, så jeg indfører nu fritimen – Så kom endelig, det bliver en time, hvor du har frit lejde på alt hvad jeg har i værktøjskassen – så se vi, hvad der er brug for. Prisen den er 1.000 kr. og en time, ja det er en time 🙂 Har du brug for mig, så fang mig endelig på 26 87 90 40 eller på min mail lene@lenehurup.dk

Udgivet d. 1. april 2024

Uddrag fra “klienterne siger …”


Lene er en behagelig og uhøjtidelig dame, der gav os alle et par underholdende timer og lidt stof til eftertanke, og mange input omkring os selv – med god plads til refleksion. Det var en appetitvækker på mig selv og andre og jeg vil gerne ...

Dorte

Lene var rigtig dygtig og præcis, og jeg var meget imponeret, da jeg gik derfra. Jeg følte, at hun på en eller anden måde gjorde mig klogere på mig selv og mit liv, og gav mig en masse gode råd, som jeg vil bruge fremadrettet!

Josefine

Tak for en hel fantastisk oplevelser i søndags. Du er sådan et behageligt menneske, med et utrolig godt menneskesyn. Jeg følte mig mere en velkommen, og glæder mig så meget til at komme igen på mandag. Jeg ønskede kontakt til afdøde. Du fik ...

Susanne

Jeg havde booket en “kontakt til afdøde” session, men fik så meget mere end det hos dig. På en eller anden måde vidste jeg allerede på vej til Greve, at vi ville have god kontakt, og det viste sig at holde stik. Da du tog imod mig i dit fine ...

Majbritt