Du kan tabe dig selv . . .

Forside 9 Blog 9 Du kan tabe dig selv . . .

”Vær dig selv, alle andre er alligevel optaget” citat Oscar Wilde – det er genialt.

Jeg tror alle taber sig selv en gang imellem – eller i længere perioder – alt sammen for at søge at holde fast og passe ind – i stedet for at være dig selv! Først når vi er det, er vi autentiske og kan elskes, for den vi er.

Lad mig hjælpe dig til at finde ind til dig, finde roen og hvad der er til gavn for dig, så du kan leve dit liv, som det er bedst for dig.

Fang mig på mobil 26 87 90 40 – indtal eventuelt en kort besked – eller send mig en mail på lene@lenehurup.dk.

Jeg har få tider tilbage inden sommerferien, og mit Lille Hus i Haven holder lukket i uge 30 og 31.

Udgivet d. 8. juni 2024

Uddrag fra “klienterne siger …”


Tak for den dejlige og livsbekræftende håndlæsning – det har ført til mange tanker i mit hoved, på den positive måde.

Maria

Tak for en fantastisk tryg og opløftende regression.I mit arbejde med mig selv og med at forstå mine egne mønstre, opsøgte jeg dig. Gennem regressionsterapi ville jeg forsøge at nå tilbage til noget, jeg ikke kunne nå gennem mine bevidste ...

Connie

Nervøs og meget spændt skulle jeg til afdøde kontakt hos Lene. Men hurtigt forsvandt nervøsiteten, og der var kontakt med afdøde. Jeg var på intet tidspunkt i tvivl om, at det var den rigtige, der var ” igennem”. Har efterfølgende fået så meget ...

Birgitte

1000 tak for en kanon håndlæsning. Du fik sat ord på mange af mine tanker/følelser. Ting som jeg ikke kunne sætte ord på. Føler mig lettet. Jeg var helt opslugt at alt det du sagde.

Brian