Tulipan-tid . . .

Forside 9 Blog 9 Tulipan-tid . . .

Vinterferie – lysere dage og snarligt lune vinde og jeg kan mærke positiviteten og glæden sprudle. Det er tulipan tid – jeg elsker tulipaner, som symboliserer øjeblikke med store følelser – præger foråret og de næste par måneder – fantastisk hvis du spørger mig.

Det Lille Hus i haven har jeg haft i rigtig mange år, og har nu efter 5 år justeret lidt på mine priser, har du allerede booket din tid, så gælder den gamle pris naturligvis.

Det er mange år siden jeg aktivt har siddet på stolen og behandlet på messer – men nu skal det være, jeg har meldt mig til Holbæk-messen den 14. og 15. september 2024 – så krydser jeg fingre for, at der er plads til mig.

Har du brug for mig – så fang mig endelig på mailen lene@lenehurup.dk – eller på 26 87 90 40.

Udgivet d. 15. februar 2024

Uddrag fra “klienterne siger …”


Jeg var hos Lene til afdøde kontakt. Var lidt spændt på om personen jeg efterlyste overhovedet ville være interesseret i kontant. Så det var lidt spændende. Der kom kontakt, og jeg var slet ikke i tvivl om det var den rigtige person der var ...

Didde

Vil bare lige sige tak for en rigtig god oplevelse hos dig i mandags. 🙂 Jeg fik rigtig mange gode ting med hjem, som jeg kan bruge på min lille rejse frem mod mit endelige mål.

Didde

Det var en meget fantastisk oplevelse og virkelig overvældende at kunne være vågen og samtidig, så præcist, kunne guides tilbage i tidligere liv, med så mange detaljer og følelser. Det giver en god forståelse for mit nuværende liv, hvordan ...

Tine

Tak for den dejlige og livsbekræftende håndlæsning – det har ført til mange tanker i mit hoved, på den positive måde.

Maria