Sidste måned i efteråret  . . .

Forside 9 Blog 9 Sidste måned i efteråret  . . .

Efteråret er for mig en fantastisk tid, smukke farver og friske vinde – og oktober var legemåned for mig, tak til alle jer, som kom forbi til legetimen.

Lige snart kommer vinteren og julen – og har du lyst, så har jeg tid – fang mig på lene@lenehurup.dk – eller på sms 26 87 90 40 – så finder vi en time eller to.

Udgivet d. 5. november 2023

Uddrag fra “klienterne siger …”


Vil bare lige sige tak for en rigtig god oplevelse hos dig i mandags. 🙂 Jeg fik rigtig mange gode ting med hjem, som jeg kan bruge på min lille rejse frem mod mit endelige mål.

Didde

Tak Lene, at få læst hænder af dig, har for mig været en indsigtsfuld oplevelse. Det har skabt reflektion, og jeg syntes, at jeg har modtaget værdifuld vejledning.

Lizzie

Lene var rigtig dygtig og præcis, og jeg var meget imponeret, da jeg gik derfra. Jeg følte, at hun på en eller anden måde gjorde mig klogere på mig selv og mit liv, og gav mig en masse gode råd, som jeg vil bruge fremadrettet!

Josefine

Jeg havde æren af Lene på min polterabend… vi var 6, der skulle have lavet blindtegning og jeg fik fuld håndlæsning. Havde en skeptisk veninde i blandt, der ABSOLUT ændrede holdning til den del af den verden OG til Lenes kunnen. Lene ramte ikke ...

Katja