Sidste måned i efteråret  . . .

Forside 9 Blog 9 Sidste måned i efteråret  . . .

Efteråret er for mig en fantastisk tid, smukke farver og friske vinde – og oktober var legemåned for mig, tak til alle jer, som kom forbi til legetimen.

Lige snart kommer vinteren og julen – og har du lyst, så har jeg tid – fang mig på lene@lenehurup.dk – eller på sms 26 87 90 40 – så finder vi en time eller to.

Udgivet d. 5. november 2023

Uddrag fra “klienterne siger …”


Jeg kom med uro og frustration og i en tilstand som jeg ikke selv var bevidst om hvad mit problem var. Jeg blev mødt af en kompetent person, hvis tilstedeværelse beroligede mig og jeg følte jeg “kom hjem” og følte en tryghed og tillid til, at ...

Jette

Jeg oplever, Lenes regressionsterapi er unik og dyb. En fantastisk oplevelse. Og det gav mig så meget som jeg kan bruge i mit nuværende liv. Jeg har fået en større ro i min krop og sind. Jeg har fået en fornyet energi i mit system. Jeg følte ...

Marianne

Lene er en behagelig og uhøjtidelig dame, der gav os alle et par underholdende timer og lidt stof til eftertanke, og mange input omkring os selv – med god plads til refleksion. Det var en appetitvækker på mig selv og andre og jeg vil gerne ...

Dorte

Gavekort fra veninde skulle indløses, og det blev det! Tusinde tak for en fantastisk og dejlig håndlæsning. Det sætter gang i en masse tanker og ideer. Fantastisk, jeg var “høj” efter besøget hos dig. Trænger du til et dejligt pust i den ...

Janne