Lige om lidt . . .

Forside 9 Blog 9 Lige om lidt . . .

Lige om lidt er det et nyt år – 2023 – det bliver fantastisk.

Lucia betyder ”den lysende” og var en ung italiensk kristen kvinde, der i 300-tallet delte mad ud til de fattige, og bar lys på hovedet for at have hænderne fri til at hjælpe.

Uden at sammenligne mig med Lucia, så hjælper jeg også gerne ❤️ Mit Lille Hus i Haven vil fremover være åben lørdag og søndag – og min første ledige tid er den 15. januar 2023 ❤️ jeg håber vi ses.

Fang mig på lene@lenehurup.dk eller på 26 87 90 40.

Glædelig jul og godt nytår ❤️

Udgivet d. 11. december 2022

Uddrag fra “klienterne siger …”


Det var en meget fantastisk oplevelse og virkelig overvældende at kunne være vågen og samtidig, så præcist, kunne guides tilbage i tidligere liv, med så mange detaljer og følelser. Det giver en god forståelse for mit nuværende liv, hvordan ...

Tine

1000 tak for en kanon håndlæsning. Du fik sat ord på mange af mine tanker/følelser. Ting som jeg ikke kunne sætte ord på. Føler mig lettet. Jeg var helt opslugt at alt det du sagde.

Brian

Vil bare lige sige tak for en rigtig god oplevelse hos dig i mandags. 🙂 Jeg fik rigtig mange gode ting med hjem, som jeg kan bruge på min lille rejse frem mod mit endelige mål.

Didde

Lene var rigtig dygtig og præcis, og jeg var meget imponeret, da jeg gik derfra. Jeg følte, at hun på en eller anden måde gjorde mig klogere på mig selv og mit liv, og gav mig en masse gode råd, som jeg vil bruge fremadrettet!

Josefine