Lige om lidt . . .

Forside 9 Blog 9 Lige om lidt . . .

Lige om lidt er det et nyt år – 2023 – det bliver fantastisk.

Lucia betyder ”den lysende” og var en ung italiensk kristen kvinde, der i 300-tallet delte mad ud til de fattige, og bar lys på hovedet for at have hænderne fri til at hjælpe.

Uden at sammenligne mig med Lucia, så hjælper jeg også gerne ❤️ Mit Lille Hus i Haven vil fremover være åben lørdag og søndag – og min første ledige tid er den 15. januar 2023 ❤️ jeg håber vi ses.

Fang mig på lene@lenehurup.dk eller på 26 87 90 40.

Glædelig jul og godt nytår ❤️

Udgivet d. 11. december 2022

Uddrag fra “klienterne siger …”


Vi vil godt takke for nogle super spændende timer – vi talte meget videre om det bagefter. Vi var alle meget imponerede over, hvor plet du ramte med vores personligheder.

Ann

Lene var rigtig dygtig og præcis, og jeg var meget imponeret, da jeg gik derfra. Jeg følte, at hun på en eller anden måde gjorde mig klogere på mig selv og mit liv, og gav mig en masse gode råd, som jeg vil bruge fremadrettet!

Josefine

Vil bare lige sige tak for sidst FRA OS ALLE!!! Det var bare supergodt, og alle var meget begejstrede, også efter du var gået!! Du er virkelig god til det du laver og til at være tilstede, og alle var imponerede over hvor meget plet den lille ...

Mia

Jeg oplever, Lenes regressionsterapi er unik og dyb. En fantastisk oplevelse. Og det gav mig så meget som jeg kan bruge i mit nuværende liv. Jeg har fået en større ro i min krop og sind. Jeg har fået en fornyet energi i mit system. Jeg følte ...

Marianne