Lige om lidt . . .

Forside 9 Blog 9 Lige om lidt . . .

Lige om lidt er det et nyt år – 2023 – det bliver fantastisk.

Lucia betyder ”den lysende” og var en ung italiensk kristen kvinde, der i 300-tallet delte mad ud til de fattige, og bar lys på hovedet for at have hænderne fri til at hjælpe.

Uden at sammenligne mig med Lucia, så hjælper jeg også gerne ❤️ Mit Lille Hus i Haven vil fremover være åben lørdag og søndag – og min første ledige tid er den 15. januar 2023 ❤️ jeg håber vi ses.

Fang mig på lene@lenehurup.dk eller på 26 87 90 40.

Glædelig jul og godt nytår ❤️

Udgivet d. 11. december 2022

Uddrag fra “klienterne siger …”


Jeg havde booket en “kontakt til afdøde” session, men fik så meget mere end det hos dig. På en eller anden måde vidste jeg allerede på vej til Greve, at vi ville have god kontakt, og det viste sig at holde stik. Da du tog imod mig i dit fine ...

Majbritt

Tak for i går. Jeg har reflekteret rigtig meget over vores eftermiddag. Vil starte med at sige at jeg er dybt imponeret over dig. Du gav mig mange kærlige spark og input, som jeg vil og kan bruge fremadrettet. Jeg vil i hvert fald få pakket ...

Lone

Hver gang jeg har været til Clairvoyance hos Lene, går jeg der fra rørt og fyldt op med god energi. De ting hun siger er meget præcise, og det jeg har brug for at høre. Hun ser helt ind i mig og mit sind. Jeg er desværre ikke et menneske med ...

Camilla

Vil bare lige sige tak for sidst FRA OS ALLE!!! Det var bare supergodt, og alle var meget begejstrede, også efter du var gået!! Du er virkelig god til det du laver og til at være tilstede, og alle var imponerede over hvor meget plet den lille ...

Mia