Tid til forandring. . .

Forside 9 Blog 9 Tid til forandring. . .

Har du styr på, om du har det rigtige job, om du omgiver dig med de rigtige mennesker, kan du smile hver morgen du ser dig i spejlet og sige: Det er godt det her? Linjerne og deres betydning hænger godt sammen med workshoppen i april – hvor vi den 13. april 2013 ser på din personlige adfærd – hvad får dig i det røde felt, hvorfor er det sådan, og hvordan kan du ændre på det – og den 14. april ser vi på dine personlige prioriteringer – hvem og hvad bruger du din tid og energi på?

Hovedlinjen i din hånd fortæller om din mentale holdning til tingene, til dit arbejde og ikke mindst dit sociale miljø. Det er på hovedlinjen at jeg kan se, om du er en forsigtigper, genert og måske med mindreværd – eller om du er sprængfyldt med selvtillid, gå på mod og masser mellem ørene – eller igen, om du er dumdristig og måske overfladisk. Her ses også, om du er drømmende og lader dig rive med af strømmen, og også melankolien, tungsindet og rastløsheden ses.

Har du lyst til at deltage i workshoppen den 13. og den 14. april 2013 – eller ønsker du en håndlæsning, så kontakt mig endelig på mobil 2687 9040 eller smid mig en mail lene@lenehurup.dk

Udgivet d. 31. januar 2013

Uddrag fra “klienterne siger …”


Det var vel nok en fantastisk aften… At få læst hænder af dig, er jo som om du bare åbnede mig, og så mig… Du ramte spot on over hele linien…Du er fantastisk dygtig…

Britt

Gavekort fra veninde skulle indløses, og det blev det! Tusinde tak for en fantastisk og dejlig håndlæsning. Det sætter gang i en masse tanker og ideer. Fantastisk, jeg var “høj” efter besøget hos dig. Trænger du til et dejligt pust i den ...

Janne

Tak for en hel fantastisk oplevelser i søndags. Du er sådan et behageligt menneske, med et utrolig godt menneskesyn. Jeg følte mig mere en velkommen, og glæder mig så meget til at komme igen på mandag. Jeg ønskede kontakt til afdøde. Du fik ...

Susanne

Tak for en fantastisk tryg og opløftende regression.I mit arbejde med mig selv og med at forstå mine egne mønstre, opsøgte jeg dig. Gennem regressionsterapi ville jeg forsøge at nå tilbage til noget, jeg ikke kunne nå gennem mine bevidste ...

Connie