Tid til forandring. . .

Forside 9 Blog 9 Tid til forandring. . .

Har du styr på, om du har det rigtige job, om du omgiver dig med de rigtige mennesker, kan du smile hver morgen du ser dig i spejlet og sige: Det er godt det her? Linjerne og deres betydning hænger godt sammen med workshoppen i april – hvor vi den 13. april 2013 ser på din personlige adfærd – hvad får dig i det røde felt, hvorfor er det sådan, og hvordan kan du ændre på det – og den 14. april ser vi på dine personlige prioriteringer – hvem og hvad bruger du din tid og energi på?

Hovedlinjen i din hånd fortæller om din mentale holdning til tingene, til dit arbejde og ikke mindst dit sociale miljø. Det er på hovedlinjen at jeg kan se, om du er en forsigtigper, genert og måske med mindreværd – eller om du er sprængfyldt med selvtillid, gå på mod og masser mellem ørene – eller igen, om du er dumdristig og måske overfladisk. Her ses også, om du er drømmende og lader dig rive med af strømmen, og også melankolien, tungsindet og rastløsheden ses.

Har du lyst til at deltage i workshoppen den 13. og den 14. april 2013 – eller ønsker du en håndlæsning, så kontakt mig endelig på mobil 2687 9040 eller smid mig en mail lene@lenehurup.dk

Udgivet d. 31. januar 2013

Uddrag fra “klienterne siger …”


Tusinde tak for i går, det var en god oplevelse, du er meget empatisk og dejlig at blive behandlet af. Tænker meget over det jeg kom frem til i aftes… og jeg tror bestemt gerne jeg vil behandles igen når der er gået lidt tid…

Rikke

Jeg havde æren af Lene på min polterabend… vi var 6, der skulle have lavet blindtegning og jeg fik fuld håndlæsning. Havde en skeptisk veninde i blandt, der ABSOLUT ændrede holdning til den del af den verden OG til Lenes kunnen. Lene ramte ikke ...

Katja

Jeg oplever, Lenes regressionsterapi er unik og dyb. En fantastisk oplevelse. Og det gav mig så meget som jeg kan bruge i mit nuværende liv. Jeg har fået en større ro i min krop og sind. Jeg har fået en fornyet energi i mit system. Jeg følte ...

Marianne

Min oplevelse med håndlæsning hos Lene var over al forventning. Jeg sad med følelsen af at sidde overfor en der havde kendt mig hele mit liv. Tingene der blev sagt, var så spot on og ikke noget man bare kan sige til alle og ramme plet. Lene ...

Helle