Så går jeg i luften . . .

Forside 9 Blog 9 Så går jeg i luften . . .

Meget nyt er i støbeskeen, og jeg er blevet partner hos Anni og Carsten Sennov – fantastisk mulighed, som jeg har taget imod med kyshånd. Det går super godt i spænd med både mine håndlæsninger, healingen og regressionerne. Super fantastisk. 🙂

I april går jeg i luften som underviser på Selvudviklings-workshoppen, hvor der sættes fokus på de personlige prioriteringer – omgiver du dig med de rigtige mennesker, har du det rigtige job, bruger du din tid, som du gerne vil. Er der noget du ønsker at ændre, ja så kigger vi også på det. 🙂

Selvudviklings-workshoppen holdes den 13. og 14. april i Valby Kulturhus.

13. april 2013 – Få den adfærd du ønsker

14. april 2013 – Få styr på dine prioriteter

Ønsker du at vide mere og deltage i Selvudviklings-workshoppen så kontakt mig på min mail lene@lenehurup eller på mobil 26 87 90 40.

Rigtig godt nytår – håber vi ses.

 

Udgivet d. 7. januar 2013

Uddrag fra “klienterne siger …”


Tak, Lene. Det er fantastisk, hvad du kan få ud af mine hænder! Jeg har prøvet håndlæsning hos dig et par gange, og uanset om du har kort eller lang tid til din rådighed, så når du at give nogle sandheder med på vejen. Du uddeler opmuntring og ...

Anette

Nervøs og meget spændt skulle jeg til afdøde kontakt hos Lene. Men hurtigt forsvandt nervøsiteten, og der var kontakt med afdøde. Jeg var på intet tidspunkt i tvivl om, at det var den rigtige, der var ” igennem”. Har efterfølgende fået så meget ...

Birgitte

Ingen tvivl om, at du kan dit kram. Du giver dig god tid, hvilket var, hvad jeg behøvede. Jeg føler mig omfavnet og set. Du er empatisk, varm, nysgerrig, smilende og direkte i din tale. Er god til ”Think pare share” Reflekterende samtaler og ...

Lene

Det var vel nok en fantastisk aften… At få læst hænder af dig, er jo som om du bare åbnede mig, og så mig… Du ramte spot on over hele linien…Du er fantastisk dygtig…

Britt