Håndlæsning, Clairvoyance, Reiki-healing og Regression

Så går jeg i luften . . .

Meget nyt er i støbeskeen, og jeg er blevet partner hos Anni og Carsten Sennov – fantastisk mulighed, som jeg har taget imod med kyshånd. Det går super godt i spænd med både mine håndlæsninger, healingen og regressionerne. Super fantastisk. 🙂

I april går jeg i luften som underviser på Selvudviklings-workshoppen, hvor der sættes fokus på de personlige prioriteringer – omgiver du dig med de rigtige mennesker, har du det rigtige job, bruger du din tid, som du gerne vil. Er der noget du ønsker at ændre, ja så kigger vi også på det. 🙂

Selvudviklings-workshoppen holdes den 13. og 14. april i Valby Kulturhus.

13. april 2013 – Få den adfærd du ønsker

14. april 2013 – Få styr på dine prioriteter

Ønsker du at vide mere og deltage i Selvudviklings-workshoppen så kontakt mig på min mail lene@lenehurup eller på mobil 26 87 90 40.

Rigtig godt nytår – håber vi ses.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Rul til toppen