Så går jeg i luften . . .

Forside 9 Blog 9 Så går jeg i luften . . .

Meget nyt er i støbeskeen, og jeg er blevet partner hos Anni og Carsten Sennov – fantastisk mulighed, som jeg har taget imod med kyshånd. Det går super godt i spænd med både mine håndlæsninger, healingen og regressionerne. Super fantastisk. 🙂

I april går jeg i luften som underviser på Selvudviklings-workshoppen, hvor der sættes fokus på de personlige prioriteringer – omgiver du dig med de rigtige mennesker, har du det rigtige job, bruger du din tid, som du gerne vil. Er der noget du ønsker at ændre, ja så kigger vi også på det. 🙂

Selvudviklings-workshoppen holdes den 13. og 14. april i Valby Kulturhus.

13. april 2013 – Få den adfærd du ønsker

14. april 2013 – Få styr på dine prioriteter

Ønsker du at vide mere og deltage i Selvudviklings-workshoppen så kontakt mig på min mail lene@lenehurup eller på mobil 26 87 90 40.

Rigtig godt nytår – håber vi ses.

 

Udgivet d. 7. januar 2013

Uddrag fra “klienterne siger …”


Tak for en fantastisk tryg og opløftende regression.I mit arbejde med mig selv og med at forstå mine egne mønstre, opsøgte jeg dig. Gennem regressionsterapi ville jeg forsøge at nå tilbage til noget, jeg ikke kunne nå gennem mine bevidste ...

Connie

Jeg var hos dig i går, og jeg vil bare lige sige endnu engang tak for i går 🙂 Det var en helt vild oplevelse og jeg er stadig helt høj ovenpå oplevelsen. Som sagt har jeg tidligere prøvet clairvoyance både platform og helt privat, men du har ...

Lone

Håndlæsning hos Lene er en oplevelse, der starter med at hun fortæller om, hvordan man er som person i den situation man lever i lige nu, hvilke ting man går og tumler med, og så kommer hun med forslag til, hvordan man kan komme videre. ...

Connie

Nervøs og meget spændt skulle jeg til afdøde kontakt hos Lene. Men hurtigt forsvandt nervøsiteten, og der var kontakt med afdøde. Jeg var på intet tidspunkt i tvivl om, at det var den rigtige, der var ” igennem”. Har efterfølgende fået så meget ...

Birgitte