Så går jeg i luften . . .

Forside 9 Blog 9 Så går jeg i luften . . .

Meget nyt er i støbeskeen, og jeg er blevet partner hos Anni og Carsten Sennov – fantastisk mulighed, som jeg har taget imod med kyshånd. Det går super godt i spænd med både mine håndlæsninger, healingen og regressionerne. Super fantastisk. 🙂

I april går jeg i luften som underviser på Selvudviklings-workshoppen, hvor der sættes fokus på de personlige prioriteringer – omgiver du dig med de rigtige mennesker, har du det rigtige job, bruger du din tid, som du gerne vil. Er der noget du ønsker at ændre, ja så kigger vi også på det. 🙂

Selvudviklings-workshoppen holdes den 13. og 14. april i Valby Kulturhus.

13. april 2013 – Få den adfærd du ønsker

14. april 2013 – Få styr på dine prioriteter

Ønsker du at vide mere og deltage i Selvudviklings-workshoppen så kontakt mig på min mail lene@lenehurup eller på mobil 26 87 90 40.

Rigtig godt nytår – håber vi ses.

 

Udgivet d. 7. januar 2013

Uddrag fra “klienterne siger …”


Håndlæsning hos Lene er en oplevelse, der starter med at hun fortæller om, hvordan man er som person i den situation man lever i lige nu, hvilke ting man går og tumler med, og så kommer hun med forslag til, hvordan man kan komme videre. ...

Connie

Jeg var hos Lene til afdøde kontakt. Var lidt spændt på om personen jeg efterlyste overhovedet ville være interesseret i kontant. Så det var lidt spændende. Der kom kontakt, og jeg var slet ikke i tvivl om det var den rigtige person der var ...

Didde

Du åbnede mine øjne for mange ting, det skal du have tak for.

Susanne

1000 tak for en kanon håndlæsning. Du fik sat ord på mange af mine tanker/følelser. Ting som jeg ikke kunne sætte ord på. Føler mig lettet. Jeg var helt opslugt at alt det du sagde.

Brian