Så går jeg i luften . . .

Forside 9 Blog 9 Så går jeg i luften . . .

Meget nyt er i støbeskeen, og jeg er blevet partner hos Anni og Carsten Sennov – fantastisk mulighed, som jeg har taget imod med kyshånd. Det går super godt i spænd med både mine håndlæsninger, healingen og regressionerne. Super fantastisk. 🙂

I april går jeg i luften som underviser på Selvudviklings-workshoppen, hvor der sættes fokus på de personlige prioriteringer – omgiver du dig med de rigtige mennesker, har du det rigtige job, bruger du din tid, som du gerne vil. Er der noget du ønsker at ændre, ja så kigger vi også på det. 🙂

Selvudviklings-workshoppen holdes den 13. og 14. april i Valby Kulturhus.

13. april 2013 – Få den adfærd du ønsker

14. april 2013 – Få styr på dine prioriteter

Ønsker du at vide mere og deltage i Selvudviklings-workshoppen så kontakt mig på min mail lene@lenehurup eller på mobil 26 87 90 40.

Rigtig godt nytår – håber vi ses.

 

Udgivet d. 7. januar 2013

Uddrag fra “klienterne siger …”


Det var vel nok en fantastisk aften… At få læst hænder af dig, er jo som om du bare åbnede mig, og så mig… Du ramte spot on over hele linien…Du er fantastisk dygtig…

Britt

Jeg var hos dig i går, og jeg vil bare lige sige endnu engang tak for i går 🙂 Det var en helt vild oplevelse og jeg er stadig helt høj ovenpå oplevelsen. Som sagt har jeg tidligere prøvet clairvoyance både platform og helt privat, men du har ...

Lone

Vi sad alle 4 veninder og kiggede på hinanden forventningsfulde og nervøse: Kunne du virkelig “se” noget om os, i vores hænder? Det spørgsmål fik vi hurtigt svar på som aftenen skred frem… Da det blev min tur, var jeg virkelig overrasket ...

Michelle

Jeg kom med uro og frustration og i en tilstand som jeg ikke selv var bevidst om hvad mit problem var. Jeg blev mødt af en kompetent person, hvis tilstedeværelse beroligede mig og jeg følte jeg “kom hjem” og følte en tryghed og tillid til, at ...

Jette