Nogle gange føles det bare helt rigtigt . . .

Forside 9 Blog 9 Nogle gange føles det bare helt rigtigt . . .

Sådan helt ind i maven 🙂

Jeg har bare været så heldig, at få muligheden for at deltage i Proceshealeruddannelsen – og jeg siger det bare, det bliver intet mindre end fantastisk.

Tænk dig, at få muligheden for, som en ren og stærk kanal, at videreformidle og målrette den healende energi til dig, og sammen med clairvoyancen at hjælpe dig til balance i energisystemet og dermed skabe balance i følelser, tanker og den fysiske krop.

Jeg glæder mig til forløbet, og glæder mig til at kunne hjælpe dig.

Indtil videre er jeg i gang – og om ikke længe skal jeg bruge kaniner – og så hører du fra mig <3

Udgivet d. 11. marts 2020

Uddrag fra “klienterne siger …”


Jeg var så heldig at være til afdøde kontakt hos Lene Hurup. Jeg gav Lene et billede af dem jeg gerne ville i kontakt med, (mine forældre). Jeg blev meget rørt over, hvor god kontakt Lene fik med mine forældre. Ingen tvivl om at det var de ...

Lene H

Jeg var hos Lene til afdøde kontakt. Var lidt spændt på om personen jeg efterlyste overhovedet ville være interesseret i kontant. Så det var lidt spændende. Der kom kontakt, og jeg var slet ikke i tvivl om det var den rigtige person der var ...

Didde

Jeg er så taknemmelig for dig og dine helt geniale evner. Det er fantastisk at blive inspireret og jeg er så glad for at du har hjulpet mig til, at se hvad jeg skulle gøre for, at opnå de forandringer som håbet på i så mange år. 🙏 Du har åbnet ...

Anette

Jeg vil blot sige tusind tak for i fredags, sikke mange følelser der blev sat i gang hos mig af bekræftelser, bevidsthedstanker, opmærksomhedstanker, tro, håb, glæde, fascination, muligheder og et smukt projektør lys du tændte, som pegede ind ...

Jenni