Nogle gange føles det bare helt rigtigt . . .

Forside 9 Blog 9 Nogle gange føles det bare helt rigtigt . . .

Sådan helt ind i maven 🙂

Jeg har bare været så heldig, at få muligheden for at deltage i Proceshealeruddannelsen – og jeg siger det bare, det bliver intet mindre end fantastisk.

Tænk dig, at få muligheden for, som en ren og stærk kanal, at videreformidle og målrette den healende energi til dig, og sammen med clairvoyancen at hjælpe dig til balance i energisystemet og dermed skabe balance i følelser, tanker og den fysiske krop.

Jeg glæder mig til forløbet, og glæder mig til at kunne hjælpe dig.

Indtil videre er jeg i gang – og om ikke længe skal jeg bruge kaniner – og så hører du fra mig <3

Udgivet d. 11. marts 2020

Uddrag fra “klienterne siger …”


Jeg var hos dig i går, og jeg vil bare lige sige endnu engang tak for i går 🙂 Det var en helt vild oplevelse og jeg er stadig helt høj ovenpå oplevelsen. Som sagt har jeg tidligere prøvet clairvoyance både platform og helt privat, men du har ...

Lone

Det var vel nok en fantastisk aften… At få læst hænder af dig, er jo som om du bare åbnede mig, og så mig… Du ramte spot on over hele linien…Du er fantastisk dygtig…

Britt

Nervøs og meget spændt skulle jeg til afdøde kontakt hos Lene. Men hurtigt forsvandt nervøsiteten, og der var kontakt med afdøde. Jeg var på intet tidspunkt i tvivl om, at det var den rigtige, der var ” igennem”. Har efterfølgende fået så meget ...

Birgitte

Du er meget talende – virker afslappende. Du virker også rolig og støttende med mange eksempler. Jeg føler mig i godt selskab. Du er også humoristisk.  Du er også god til at forklare hvad du mener med dine tegninger…. Du er født til at ...

Christina