Nogle gange føles det bare helt rigtigt . . .

Forside 9 Blog 9 Nogle gange føles det bare helt rigtigt . . .

Sådan helt ind i maven 🙂

Jeg har bare været så heldig, at få muligheden for at deltage i Proceshealeruddannelsen – og jeg siger det bare, det bliver intet mindre end fantastisk.

Tænk dig, at få muligheden for, som en ren og stærk kanal, at videreformidle og målrette den healende energi til dig, og sammen med clairvoyancen at hjælpe dig til balance i energisystemet og dermed skabe balance i følelser, tanker og den fysiske krop.

Jeg glæder mig til forløbet, og glæder mig til at kunne hjælpe dig.

Indtil videre er jeg i gang – og om ikke længe skal jeg bruge kaniner – og så hører du fra mig <3

Udgivet d. 11. marts 2020

Uddrag fra “klienterne siger …”


Tak for i går. Jeg har reflekteret rigtig meget over vores eftermiddag. Vil starte med at sige at jeg er dybt imponeret over dig. Du gav mig mange kærlige spark og input, som jeg vil og kan bruge fremadrettet. Jeg vil i hvert fald få pakket ...

Lone

Jeg vil blot sige tusind tak for i fredags, sikke mange følelser der blev sat i gang hos mig af bekræftelser, bevidsthedstanker, opmærksomhedstanker, tro, håb, glæde, fascination, muligheder og et smukt projektør lys du tændte, som pegede ind ...

Jenni

Vil bare lige sige tak for en rigtig god oplevelse hos dig i mandags. 🙂 Jeg fik rigtig mange gode ting med hjem, som jeg kan bruge på min lille rejse frem mod mit endelige mål.

Didde

Jeg oplever, Lenes regressionsterapi er unik og dyb. En fantastisk oplevelse. Og det gav mig så meget som jeg kan bruge i mit nuværende liv. Jeg har fået en større ro i min krop og sind. Jeg har fået en fornyet energi i mit system. Jeg følte ...

Marianne