Nogle gange føles det bare helt rigtigt . . .

Forside 9 Blog 9 Nogle gange føles det bare helt rigtigt . . .

Sådan helt ind i maven 🙂

Jeg har bare været så heldig, at få muligheden for at deltage i Proceshealeruddannelsen – og jeg siger det bare, det bliver intet mindre end fantastisk.

Tænk dig, at få muligheden for, som en ren og stærk kanal, at videreformidle og målrette den healende energi til dig, og sammen med clairvoyancen at hjælpe dig til balance i energisystemet og dermed skabe balance i følelser, tanker og den fysiske krop.

Jeg glæder mig til forløbet, og glæder mig til at kunne hjælpe dig.

Indtil videre er jeg i gang – og om ikke længe skal jeg bruge kaniner – og så hører du fra mig <3

Udgivet d. 11. marts 2020

Uddrag fra “klienterne siger …”


Tusinde tak for i går, det var en god oplevelse, du er meget empatisk og dejlig at blive behandlet af. Tænker meget over det jeg kom frem til i aftes… og jeg tror bestemt gerne jeg vil behandles igen når der er gået lidt tid…

Rikke

Ingen tvivl om, at du kan dit kram. Du giver dig god tid, hvilket var, hvad jeg behøvede. Jeg føler mig omfavnet og set. Du er empatisk, varm, nysgerrig, smilende og direkte i din tale. Er god til ”Think pare share” Reflekterende samtaler og ...

Lene

Tak Lene, at få læst hænder af dig, har for mig været en indsigtsfuld oplevelse. Det har skabt reflektion, og jeg syntes, at jeg har modtaget værdifuld vejledning.

Lizzie

Min oplevelse med håndlæsning hos Lene var over al forventning. Jeg sad med følelsen af at sidde overfor en der havde kendt mig hele mit liv. Tingene der blev sagt, var så spot on og ikke noget man bare kan sige til alle og ramme plet. Lene ...

Helle