Marken er mejet, og høet er høstet. . .

Forside 9 Blog 9 Marken er mejet, og høet er høstet. . .

Efteråret er nu på vej, med alle de dejlige gyldne farver på træerne, inden alle bladene falder af.

Skæbnelinjen starter ved håndroden og løber lodret nærmest midt i håndfladen, og når det så er sagt, er det meget forskelligt hvor den ender, og også om du har en eller flere, eller måske slet ingen. Her ses dine skift i livet, dine uddannelser, jobskifte, om du er målrettet eller om du har mange forskellige planer for livet. Har du en tydelig og stærk skæbnelinje viser den din handlekraft, at du ved hvad du vil, og du gør det, er den derimod svag, fortæller den, at du lever et roligt liv.

Den kan både læses oppefra og nedefra, og den fortæller noget om, hvordan livet udformer sig.

Har du lyst til at vide lidt om, hvad der ligger til dig i tiden frem, er du meget velkommen til at kontakte mig for en aftale – mobil 26 87 90 40.

Udgivet d. 15. september 2011

Uddrag fra “klienterne siger …”


Tak for en hel fantastisk oplevelser i søndags. Du er sådan et behageligt menneske, med et utrolig godt menneskesyn. Jeg følte mig mere en velkommen, og glæder mig så meget til at komme igen på mandag. Jeg ønskede kontakt til afdøde. Du fik ...

Susanne

Jeg vil blot sige tusind tak for i fredags, sikke mange følelser der blev sat i gang hos mig af bekræftelser, bevidsthedstanker, opmærksomhedstanker, tro, håb, glæde, fascination, muligheder og et smukt projektør lys du tændte, som pegede ind ...

Jenni

Gavekort fra veninde skulle indløses, og det blev det! Tusinde tak for en fantastisk og dejlig håndlæsning. Det sætter gang i en masse tanker og ideer. Fantastisk, jeg var “høj” efter besøget hos dig. Trænger du til et dejligt pust i den ...

Janne

Vil bare lige sige tak for en rigtig god oplevelse hos dig i mandags. 🙂 Jeg fik rigtig mange gode ting med hjem, som jeg kan bruge på min lille rejse frem mod mit endelige mål.

Didde