Marken er mejet, og høet er høstet. . .

Forside 9 Blog 9 Marken er mejet, og høet er høstet. . .

Efteråret er nu på vej, med alle de dejlige gyldne farver på træerne, inden alle bladene falder af.

Skæbnelinjen starter ved håndroden og løber lodret nærmest midt i håndfladen, og når det så er sagt, er det meget forskelligt hvor den ender, og også om du har en eller flere, eller måske slet ingen. Her ses dine skift i livet, dine uddannelser, jobskifte, om du er målrettet eller om du har mange forskellige planer for livet. Har du en tydelig og stærk skæbnelinje viser den din handlekraft, at du ved hvad du vil, og du gør det, er den derimod svag, fortæller den, at du lever et roligt liv.

Den kan både læses oppefra og nedefra, og den fortæller noget om, hvordan livet udformer sig.

Har du lyst til at vide lidt om, hvad der ligger til dig i tiden frem, er du meget velkommen til at kontakte mig for en aftale – mobil 26 87 90 40.

Udgivet d. 15. september 2011

Uddrag fra “klienterne siger …”


Jeg vil blot sige tusind tak for i fredags, sikke mange følelser der blev sat i gang hos mig af bekræftelser, bevidsthedstanker, opmærksomhedstanker, tro, håb, glæde, fascination, muligheder og et smukt projektør lys du tændte, som pegede ind ...

Jenni

Håndlæsning hos Lene er en oplevelse, der starter med at hun fortæller om, hvordan man er som person i den situation man lever i lige nu, hvilke ting man går og tumler med, og så kommer hun med forslag til, hvordan man kan komme videre. ...

Connie

Jeg var så heldig at være til afdøde kontakt hos Lene Hurup. Jeg gav Lene et billede af dem jeg gerne ville i kontakt med, (mine forældre). Jeg blev meget rørt over, hvor god kontakt Lene fik med mine forældre. Ingen tvivl om at det var de ...

Lene H

Ingen tvivl om, at du kan dit kram. Du giver dig god tid, hvilket var, hvad jeg behøvede. Jeg føler mig omfavnet og set. Du er empatisk, varm, nysgerrig, smilende og direkte i din tale. Er god til ”Think pare share” Reflekterende samtaler og ...

Lene