Marken er mejet, og høet er høstet. . .

Forside 9 Blog 9 Marken er mejet, og høet er høstet. . .

Efteråret er nu på vej, med alle de dejlige gyldne farver på træerne, inden alle bladene falder af.

Skæbnelinjen starter ved håndroden og løber lodret nærmest midt i håndfladen, og når det så er sagt, er det meget forskelligt hvor den ender, og også om du har en eller flere, eller måske slet ingen. Her ses dine skift i livet, dine uddannelser, jobskifte, om du er målrettet eller om du har mange forskellige planer for livet. Har du en tydelig og stærk skæbnelinje viser den din handlekraft, at du ved hvad du vil, og du gør det, er den derimod svag, fortæller den, at du lever et roligt liv.

Den kan både læses oppefra og nedefra, og den fortæller noget om, hvordan livet udformer sig.

Har du lyst til at vide lidt om, hvad der ligger til dig i tiden frem, er du meget velkommen til at kontakte mig for en aftale – mobil 26 87 90 40.

Udgivet d. 15. september 2011

Uddrag fra “klienterne siger …”


Lene var rigtig dygtig og præcis, og jeg var meget imponeret, da jeg gik derfra. Jeg følte, at hun på en eller anden måde gjorde mig klogere på mig selv og mit liv, og gav mig en masse gode råd, som jeg vil bruge fremadrettet!

Josefine

Tak Lene, at få læst hænder af dig, har for mig været en indsigtsfuld oplevelse. Det har skabt reflektion, og jeg syntes, at jeg har modtaget værdifuld vejledning.

Lizzie

Tak for i går. Jeg har reflekteret rigtig meget over vores eftermiddag. Vil starte med at sige at jeg er dybt imponeret over dig. Du gav mig mange kærlige spark og input, som jeg vil og kan bruge fremadrettet. Jeg vil i hvert fald få pakket ...

Lone

Jeg oplever, Lenes regressionsterapi er unik og dyb. En fantastisk oplevelse. Og det gav mig så meget som jeg kan bruge i mit nuværende liv. Jeg har fået en større ro i min krop og sind. Jeg har fået en fornyet energi i mit system. Jeg følte ...

Marianne