Jeg er i gang igen . . .

Forside 9 Blog 9 Jeg er i gang igen . . .

Efter en skøn sommerferie er mit Lille Hus i Haven klar igen – og det er jeg så også 😊

Var det mig, der efter min proceshealeruddannelse besluttede, at så var det vist nok med alle de uddannelser. 😊 Ja det var det vist!

Ja, men “man har jo en standpunkt til man tager en anden” som den gode Krag sagde – og nu er jeg begyndt at lege lidt med tarot-kortene! Jeg har nok haft dem liggende i 25 år – så bedre sent end aldrig 🙂 Det er spændende, og jeg glæder mig til sidste kursus i januar 2023 hos Selma Ambirk og Anne-Marie Østersø.

Måske over efteråret skal jeg bruge nogen jeg kan øve mig på, så har du lyst, så send mig dit fulde navn og din fødselsdato – og en mail, hvor jeg kan træffe dig, så finder vi en dag, hvor vi kan lege.

Jeg har stadig håndlæsning og clairvoyance – og i august og september – byder jeg indenfor til reduceret pris – 600 kr. pr. session. Måske jeg gerne vil have lov til at trække kort på dig, inden vi starter 🙂 Jeg booker ind søndag og mandag og du skal beregne 1 time.

Har du brug for min hjælp – så fang mig endelig på 26 87 90 40 eller på min mail lene@lenehurup.dk

Udgivet d. 11. august 2022

Uddrag fra “klienterne siger …”


Lene er en behagelig og uhøjtidelig dame, der gav os alle et par underholdende timer og lidt stof til eftertanke, og mange input omkring os selv – med god plads til refleksion. Det var en appetitvækker på mig selv og andre og jeg vil gerne ...

Dorte

Gavekort fra veninde skulle indløses, og det blev det! Tusinde tak for en fantastisk og dejlig håndlæsning. Det sætter gang i en masse tanker og ideer. Fantastisk, jeg var “høj” efter besøget hos dig. Trænger du til et dejligt pust i den ...

Janne

Du åbnede mine øjne for mange ting, det skal du have tak for.

Susanne

Vil bare lige sige tak for sidst FRA OS ALLE!!! Det var bare supergodt, og alle var meget begejstrede, også efter du var gået!! Du er virkelig god til det du laver og til at være tilstede, og alle var imponerede over hvor meget plet den lille ...

Mia