Jeg er i gang igen . . .

Forside 9 Blog 9 Jeg er i gang igen . . .

Efter en skøn sommerferie er mit Lille Hus i Haven klar igen – og det er jeg så også 😊

Var det mig, der efter min proceshealeruddannelse besluttede, at så var det vist nok med alle de uddannelser. 😊 Ja det var det vist!

Ja, men “man har jo en standpunkt til man tager en anden” som den gode Krag sagde – og nu er jeg begyndt at lege lidt med tarot-kortene! Jeg har nok haft dem liggende i 25 år – så bedre sent end aldrig 🙂 Det er spændende, og jeg glæder mig til sidste kursus i januar 2023 hos Selma Ambirk og Anne-Marie Østersø.

Måske over efteråret skal jeg bruge nogen jeg kan øve mig på, så har du lyst, så send mig dit fulde navn og din fødselsdato – og en mail, hvor jeg kan træffe dig, så finder vi en dag, hvor vi kan lege.

Jeg har stadig håndlæsning og clairvoyance – og i august og september – byder jeg indenfor til reduceret pris – 600 kr. pr. session. Måske jeg gerne vil have lov til at trække kort på dig, inden vi starter 🙂 Jeg booker ind søndag og mandag og du skal beregne 1 time.

Har du brug for min hjælp – så fang mig endelig på 26 87 90 40 eller på min mail lene@lenehurup.dk

Udgivet d. 11. august 2022

Uddrag fra “klienterne siger …”


Tak for den dejlige og livsbekræftende håndlæsning – det har ført til mange tanker i mit hoved, på den positive måde.

Maria

Vi vil godt takke for nogle super spændende timer – vi talte meget videre om det bagefter. Vi var alle meget imponerede over, hvor plet du ramte med vores personligheder.

Ann

Jeg oplever, Lenes regressionsterapi er unik og dyb. En fantastisk oplevelse. Og det gav mig så meget som jeg kan bruge i mit nuværende liv. Jeg har fået en større ro i min krop og sind. Jeg har fået en fornyet energi i mit system. Jeg følte ...

Marianne

Tak for en fantastisk tryg og opløftende regression.I mit arbejde med mig selv og med at forstå mine egne mønstre, opsøgte jeg dig. Gennem regressionsterapi ville jeg forsøge at nå tilbage til noget, jeg ikke kunne nå gennem mine bevidste ...

Connie