Jeg er i gang igen . . .

Forside 9 Blog 9 Jeg er i gang igen . . .

Efter en skøn sommerferie er mit Lille Hus i Haven klar igen – og det er jeg så også 😊

Var det mig, der efter min proceshealeruddannelse besluttede, at så var det vist nok med alle de uddannelser. 😊 Ja det var det vist!

Ja, men “man har jo en standpunkt til man tager en anden” som den gode Krag sagde – og nu er jeg begyndt at lege lidt med tarot-kortene! Jeg har nok haft dem liggende i 25 år – så bedre sent end aldrig 🙂 Det er spændende, og jeg glæder mig til sidste kursus i januar 2023 hos Selma Ambirk og Anne-Marie Østersø.

Måske over efteråret skal jeg bruge nogen jeg kan øve mig på, så har du lyst, så send mig dit fulde navn og din fødselsdato – og en mail, hvor jeg kan træffe dig, så finder vi en dag, hvor vi kan lege.

Jeg har stadig håndlæsning og clairvoyance – og i august og september – byder jeg indenfor til reduceret pris – 600 kr. pr. session. Måske jeg gerne vil have lov til at trække kort på dig, inden vi starter 🙂 Jeg booker ind søndag og mandag og du skal beregne 1 time.

Har du brug for min hjælp – så fang mig endelig på 26 87 90 40 eller på min mail lene@lenehurup.dk

Udgivet d. 11. august 2022

Uddrag fra “klienterne siger …”


Lene var rigtig dygtig og præcis, og jeg var meget imponeret, da jeg gik derfra. Jeg følte, at hun på en eller anden måde gjorde mig klogere på mig selv og mit liv, og gav mig en masse gode råd, som jeg vil bruge fremadrettet!

Josefine

Jeg havde booket en “kontakt til afdøde” session, men fik så meget mere end det hos dig. På en eller anden måde vidste jeg allerede på vej til Greve, at vi ville have god kontakt, og det viste sig at holde stik. Da du tog imod mig i dit fine ...

Majbritt

Jeg oplever, Lenes regressionsterapi er unik og dyb. En fantastisk oplevelse. Og det gav mig så meget som jeg kan bruge i mit nuværende liv. Jeg har fået en større ro i min krop og sind. Jeg har fået en fornyet energi i mit system. Jeg følte ...

Marianne

Ingen tvivl om, at du kan dit kram. Du giver dig god tid, hvilket var, hvad jeg behøvede. Jeg føler mig omfavnet og set. Du er empatisk, varm, nysgerrig, smilende og direkte i din tale. Er god til ”Think pare share” Reflekterende samtaler og ...

Lene