Jeg er i gang igen . . .

Forside 9 Blog 9 Jeg er i gang igen . . .

Efter en skøn sommerferie er mit Lille Hus i Haven klar igen – og det er jeg så også 😊

Var det mig, der efter min proceshealeruddannelse besluttede, at så var det vist nok med alle de uddannelser. 😊 Ja det var det vist!

Ja, men “man har jo en standpunkt til man tager en anden” som den gode Krag sagde – og nu er jeg begyndt at lege lidt med tarot-kortene! Jeg har nok haft dem liggende i 25 år – så bedre sent end aldrig 🙂 Det er spændende, og jeg glæder mig til sidste kursus i januar 2023 hos Selma Ambirk og Anne-Marie Østersø.

Måske over efteråret skal jeg bruge nogen jeg kan øve mig på, så har du lyst, så send mig dit fulde navn og din fødselsdato – og en mail, hvor jeg kan træffe dig, så finder vi en dag, hvor vi kan lege.

Jeg har stadig håndlæsning og clairvoyance – og i august og september – byder jeg indenfor til reduceret pris – 600 kr. pr. session. Måske jeg gerne vil have lov til at trække kort på dig, inden vi starter 🙂 Jeg booker ind søndag og mandag og du skal beregne 1 time.

Har du brug for min hjælp – så fang mig endelig på 26 87 90 40 eller på min mail lene@lenehurup.dk

Udgivet d. 11. august 2022

Uddrag fra “klienterne siger …”


Jeg kom med uro og frustration og i en tilstand som jeg ikke selv var bevidst om hvad mit problem var. Jeg blev mødt af en kompetent person, hvis tilstedeværelse beroligede mig og jeg følte jeg “kom hjem” og følte en tryghed og tillid til, at ...

Jette

Lene er en behagelig og uhøjtidelig dame, der gav os alle et par underholdende timer og lidt stof til eftertanke, og mange input omkring os selv – med god plads til refleksion. Det var en appetitvækker på mig selv og andre og jeg vil gerne ...

Dorte

Ingen tvivl om, at du kan dit kram. Du giver dig god tid, hvilket var, hvad jeg behøvede. Jeg føler mig omfavnet og set. Du er empatisk, varm, nysgerrig, smilende og direkte i din tale. Er god til ”Think pare share” Reflekterende samtaler og ...

Lene

Jeg var så heldig at være til afdøde kontakt hos Lene Hurup. Jeg gav Lene et billede af dem jeg gerne ville i kontakt med, (mine forældre). Jeg blev meget rørt over, hvor god kontakt Lene fik med mine forældre. Ingen tvivl om at det var de ...

Lene H