Fårene skilles fra bukkene . . .

Forside 9 Blog 9 Fårene skilles fra bukkene . . .

Fårene skilles fra bukkene – det er et gammelt ordsprog, som for alvor kommer i spil her i ildens år 2013 – og nogle gange er det i en retning, som slet ikke var forudset.

Kender du det, at den du troede var din nærmeste, pludselig viser sig ikke at være det,
at du måske bruger krudt og energi på en person, som ikke leverer tilbage! Jeg ved godt, at vi altid lærer, at det ikke er noget for noget – men i min verden, og når vi taler energier – så jo!!! Du bliver drænet og fuldstændig flad, hvis du alene giver energi til andre – og ikke selv bliver fyldt op!

Vi reagerer forskelligt på de forandringer, som vi stilles overfor – men ved du, hvorfor du gør som du gør, hvor det kommer fra – og ved du, hvordan du tager ansvaret og handler anderledes?

Overblik, retfærdighed og kontrol ses i hænderne, og det kan være en udfordring at finde frem til, hvorfor og hvornår ønsket om at kunne styre begivenhedernes gang opstod. Ofte er det en øjenåbner, når tingene bliver set og sagt fra hændernes vinkel.

På selvudviklings-workshoppen ser vi ligeledes på reaktionsmønstrene, og giver værktøjer til, hvordan du håndterer dette.

Næste workshops er planlagt til den 5. oktober, her er det prioritering vi ser på og den 16. november, hvor vi kigger på adfærd.

 Har du lyst til at deltage på en eller begge workshops, eller ønsker du en håndlæsning, så kontakt mig endelig på 26 87 90 40.

 

Udgivet d. 15. marts 2013

Uddrag fra “klienterne siger …”


Du åbnede mine øjne for mange ting, det skal du have tak for.

Susanne

Lene var en fantastisk guide og støtte ved en følelsesmæssig overvældende – men bestemt god – oplevelse. Hun var tillidsvækkende og formåede at skabe tryghed fra start til slut i forløbet.

Belle

Jeg var hos Lene til afdøde kontakt. Var lidt spændt på om personen jeg efterlyste overhovedet ville være interesseret i kontant. Så det var lidt spændende. Der kom kontakt, og jeg var slet ikke i tvivl om det var den rigtige person der var ...

Didde

Vil bare lige sige tak for sidst FRA OS ALLE!!! Det var bare supergodt, og alle var meget begejstrede, også efter du var gået!! Du er virkelig god til det du laver og til at være tilstede, og alle var imponerede over hvor meget plet den lille ...

Mia