Håndlæsning, Clairvoyance, Reiki-healing og Regression

Fårene skilles fra bukkene . . .

Fårene skilles fra bukkene – det er et gammelt ordsprog, som for alvor kommer i spil her i ildens år 2013 – og nogle gange er det i en retning, som slet ikke var forudset.

Kender du det, at den du troede var din nærmeste, pludselig viser sig ikke at være det,
at du måske bruger krudt og energi på en person, som ikke leverer tilbage! Jeg ved godt, at vi altid lærer, at det ikke er noget for noget – men i min verden, og når vi taler energier – så jo!!! Du bliver drænet og fuldstændig flad, hvis du alene giver energi til andre – og ikke selv bliver fyldt op!

Vi reagerer forskelligt på de forandringer, som vi stilles overfor – men ved du, hvorfor du gør som du gør, hvor det kommer fra – og ved du, hvordan du tager ansvaret og handler anderledes?

Overblik, retfærdighed og kontrol ses i hænderne, og det kan være en udfordring at finde frem til, hvorfor og hvornår ønsket om at kunne styre begivenhedernes gang opstod. Ofte er det en øjenåbner, når tingene bliver set og sagt fra hændernes vinkel.

På selvudviklings-workshoppen ser vi ligeledes på reaktionsmønstrene, og giver værktøjer til, hvordan du håndterer dette.

Næste workshops er planlagt til den 5. oktober, her er det prioritering vi ser på og den 16. november, hvor vi kigger på adfærd.

 Har du lyst til at deltage på en eller begge workshops, eller ønsker du en håndlæsning, så kontakt mig endelig på 26 87 90 40.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Rul til toppen