Håndlæsning, Clairvoyance, Reiki-healing og Regression

Klienterne siger . . .

Belle
Lene var en fantastisk guide og støtte ved en følelsesmæssig overvældende – men bestemt god – oplevelse. Hun var tillidsvækkende og formåede at skabe tryghed fra start til slut i forløbet.

Tine
Det var en meget fantastisk oplevelse og virkelig overvældende at kunne være vågen og samtidig, så præcist, kunne guides tilbage i tidligere liv, med så mange detaljer og følelser.

Det giver en god forståelse for mit nuværende liv, hvordan min sjæls rejse blandt andet har været. Bestemt en metode/redskab jeg godt kunne finde på at bruge igen, i arbejdet med mig selv.

Rikke
Tusinde tak for i går, det var en god oplevelse, du er meget empatisk og dejlig at blive behandlet af. Tænker meget over det jeg kom frem til i aftes… og jeg tror bestemt gerne jeg vil behandles igen når der er gået lidt tid…

Marianne
Jeg oplever, Lenes regressionsterapi er unik og dyb. En fantastisk oplevelse. Og det gav mig så meget som jeg kan bruge i mit nuværende liv. Jeg har fået en større ro i min krop og sind. Jeg har fået en fornyet energi i mit system. Jeg følte mig meget tryg og beskyttet hos Lene i denne proces.

Lene er en dygtig og fantastisk regressionsterapeut. Jeg vil varmt anbefale folk at prøve regressions session hos Lene Hurup.

Connie
Tak for en fantastisk tryg og opløftende regression.
I mit arbejde med mig selv og med at forstå mine egne mønstre, opsøgte jeg dig. Gennem regressionsterapi ville jeg forsøge at nå tilbage til noget, jeg ikke kunne nå gennem mine bevidste tanker. Det var en meget tryg oplevelse at være i regression hos dig, og du var god til at holde et tilpas tempo, så jeg kunne følge med hele tiden. Efterfølgende har jeg følt mig opløftet, som om en stor forhindring er fjernet. Jeg kan varmt anbefale regressionsterapi hos dig.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Rul til toppen