Håndlæsning, Clairvoyance, Reiki-healing og Regression

Klienterne siger . . .

Anette
Jeg er så taknemmelig for dig og dine helt geniale evner. Det er fantastisk at blive inspireret og jeg er så glad for at du har hjulpet mig til, at se hvad jeg skulle gøre for, at opnå de forandringer som håbet på i så mange år. 🙏 Du har åbnet så mange døre som har været hermetisk lukket alt for længe 😉 

Henriette
Det har været helt fantastisk, at komme hos Lene, og jeg kommer til at savne det meget. Har allerede aftalt at jeg gerne vil fortsætte hos hende, i det nye år.
Jeg er blevet gladere, mere rolig og opmærksom på mig selv og mine omgivelser, herunder min kæreste og min datter. Er blevet bedre til at sige fra og tænke på mig selv først. har fået en mere afslappet og rar følelse vedrørende min krop og det med at tabe mig. Har ikke tabt mig, men kan tydelig mærke psykisk forskel i forhold til før. Så det skal nok komme.

Jeg har aldrig været så glad for en, som jeg er for Lene. Det har været fantastisk at blive healet af hende samt vores samtaler. Hun er god til at spørge ind, på en konstruktiv måde, så man slet ikke føler sig forkert. I det hele taget, en fantastisk kemi og så er hun bare super dygtig. Tak for Lene.

Lene
Ingen tvivl om, at du kan dit kram. Du giver dig god tid, hvilket var, hvad jeg behøvede. Jeg føler mig omfavnet og set. Du er empatisk, varm, nysgerrig, smilende og direkte i din tale. Er god til ”Think pare share”

Reflekterende samtaler og relevante øvelser fra gang til gang. Jeg står et bedre sted, hvor jeg kan tage mig af udfordringerne nu.

Rul til toppen