Håndlæsning, Clairvoyance, Reiki-healing og Regression

Klienterne siger . .

Helle
Min oplevelse med håndlæsning hos Lene var over al forventning. Jeg sad med følelsen af at sidde overfor en der havde kendt mig hele mit liv. Tingene der blev sagt, var så spot on og ikke noget man bare kan sige til alle og ramme plet. Lene påpegede flere gange, at jeg ville skifte job indenfor de kommende 12 måneder. Dette var jeg dog meget uforstående overfor og blev ved med at påpege at det ikke kunne passe. Ikke mindre end 5 timer efter mit besøg hos Lene, skete der noget der gjorde at jeg søgte nyt job allerede dagen efter! Det var en fantastisk oplevelse og bestemt ikke sidste gang jeg kommer hos Lene 🙂

Lone
Jeg var hos dig i går, og jeg vil bare lige sige endnu engang tak for i går 🙂 Det var en helt vild oplevelse og jeg er stadig helt høj ovenpå oplevelsen.

Som sagt har jeg tidligere prøvet clairvoyance både platform og helt privat, men du har altså ramt mig som aldrig før!

Du har givet mig en masse gode råd og jeg vil gøre mit for at efterleve de fleste, igen tusinde tak. Det er helt klart ikke sidste gang du har haft besøg af mig 🙂

Janne
Gavekort fra veninde skulle indløses, og det blev det! Tusinde tak for en fantastisk og dejlig håndlæsning. Det sætter gang i en masse tanker og ideer. Fantastisk, jeg var “høj” efter besøget hos dig. Trænger du til et dejligt pust i den rigtige retning, så skal du tage et smut forbi Lene.

Endnu en gang tusinde tak for din hjælp. Du er alletiders.

Josefine
Lene var rigtig dygtig og præcis, og jeg var meget imponeret, da jeg gik derfra. Jeg følte, at hun på en eller anden måde gjorde mig klogere på mig selv og mit liv, og gav mig en masse gode råd, som jeg vil bruge fremadrettet!

Ann
Vi vil godt takke for nogle super spændende timer – vi talte meget videre om det bagefter. Vi var alle meget imponerede over, hvor plet du ramte med vores personligheder.

Jenni
Jeg vil blot sige tusind tak for i fredags, sikke mange følelser der blev sat i gang hos mig af bekræftelser, bevidsthedstanker, opmærksomhedstanker, tro, håb, glæde, fascination, muligheder og et smukt projektør lys du tændte, som pegede ind på nogle felter i mit liv og i min personlighed.

Af hjertet tak Lene og jeg er taknemlig for at min vej førte til dig, du er virkelig ud-af-denne-verden dygtig til håndlæsning og jeg ved, at det jeg nåede at få hos dig var “kun” et udsnit af alt det, du har at byde på.

Nu går jeg og mærker efter er nysgerrig og spændt på det, som kommer min vej og som opstår fordi det skal være sådan.

Didde
Vil bare lige sige tak for en rigtig god oplevelse hos dig i mandags. 🙂 Jeg fik rigtig mange gode ting med hjem, som jeg kan bruge på min lille rejse frem mod mit endelige mål.

Katja
Jeg havde æren af Lene på min polterabend… vi var 6, der skulle have lavet blindtegning og jeg fik fuld håndlæsning. Havde en skeptisk veninde i blandt, der ABSOLUT ændrede holdning til den del af den verden OG til Lenes kunnen. Lene ramte ikke forkert en eneste gang i de oplysninger, vi hver i sær fik fra hende.

En FANTASTISK oplevelse og Lene`s måde at fortælle på er unik.

Vi takker alle for en rigtig go oplevelse og nogle hyggelige/sjove timer.

Michelle
Vi sad alle 4 veninder og kiggede på hinanden forventningsfulde og nervøse: Kunne du virkelig “se” noget om os, i vores hænder? Det spørgsmål fik vi hurtigt svar på som aftenen skred frem…

Da det blev min tur, var jeg virkelig overrasket over hvor rigtigt, konkret og personligt du ramte med din beskrivelse af mig.

Med din varme personlighed, humor, og ikke mindst skarpe og professionelle tilgang, fik du os alle til at slappe af og føle os godt tilpas.

Du ramte så præcist og var så skarp og direkte, at jeg kan bruge vejledningen til min videre vej, som positivt redskab til at nå mine mål/drømme.

Her 3 uger efter…. Sidder jeg og læser de notater igennem, som blev skrevet den aften. Èn ting du sagde, viste sig at ske. … Så nu…. er jeg meget spændt på resten…!

Lene – du er virkelig dygtig og du har virkelig inspireret mig !

Britt
Det var vel nok en fantastisk aften… At få læst hænder af dig, er jo som om du bare åbnede mig, og så mig… Du ramte spot on over hele linien…
Du er fantastisk dygtig…

Lone
Tak for i går. Jeg har reflekteret rigtig meget over vores eftermiddag. Vil starte med at sige at jeg er dybt imponeret over dig. Du gav mig mange kærlige spark og input, som jeg vil og kan bruge fremadrettet.

Jeg vil i hvert fald få pakket kassen, der skal til jylland og jeg vil anskaffe mig den her lille notesbog.

Brian
1000 tak for en kanon håndlæsning. Du fik sat ord på mange af mine tanker/følelser. Ting som jeg ikke kunne sætte ord på. Føler mig lettet. Jeg var helt opslugt at alt det du sagde.

Maria
Tak for den dejlige og livsbekræftende håndlæsning – det har ført til mange tanker i mit hoved, på den positive måde.

Dorte
Lene er en behagelig og uhøjtidelig dame, der gav os alle et par underholdende timer og lidt stof til eftertanke, og mange input omkring os selv – med god plads til refleksion. Det var en appetitvækker på mig selv og andre og jeg vil gerne anbefale hende til lignende arrangementer.

Mia
Vil bare lige sige tak for sidst FRA OS ALLE!!! Det var bare supergodt, og alle var meget begejstrede, også efter du var gået!! Du er virkelig god til det du laver og til at være tilstede, og alle var imponerede over hvor meget plet den lille hjælpeløse tegning kan ramme!! Også de lidt mere skeptiske;-)

Mari-Ann
Hold da op! Jeg er blevet håndlæst! Jeg var meget skeptisk, men hold da op der gik kun 2 sekunder og så hang underkæben. Hvordan kunne Lene Hurup vide alt det om mig.

Og nogle af de ting hun sagde turde jeg ikke engang drømme om var rigtige før, men de passer fuldstændigt på den vej jeg er på nu. Så jeg er blevet bestyrket i min vej.

Andre ting Lene fortalte mig, vidste jeg godt i forvejen, men det var rigtig rigtig dejligt at få at vide, at Lene også kunne se det, uden at jeg havde sagt noget om det. Det gav det en ekstra styrke.

Og så fik jeg en masse gode råd, som jeg godt kan se ideen i.

Nu har jeg renskrevet al det Lene sagde og det inspirerer mig til at gøre endnu mere ved min drøm.

Connie
Håndlæsning hos Lene er en oplevelse, der starter med at hun fortæller om, hvordan man er som person i den situation man lever i lige nu, hvilke ting man går og tumler med, og så kommer hun med forslag til, hvordan man kan komme videre.  Håndlæsningen kan justeres til at ophandle en specifik del af ens liv – f.eks. arbejdslivet eller privatlivet.  En af de ting, jeg synes var fantastisk, var, at Lene kan se de personer, der er involveret i éns liv og forklare, hvilken rolle disse personer spiller på nuværende tidspunkt.  Som udgangspunkt kan Lene ikke se noget i hænderne, som man ikke selv er ‘klar over’ – spørgsmålet er blot, hvor bevidst man selv er omkring det pågældende emne, og det i bevidsthedsgørelsen, at håndlæsningen har sin helt store styrke, så man har mulighed for at speede nogle processer op eller håndtere nogle uforløste problemstillinger.  Lene er professionel i sin tilgang og samtidig har hun en indlevelse, så man føler, at man sidder sammen med en god veninde.

Christina
Du er meget talende – virker afslappende. Du virker også rolig og støttende med mange eksempler. Jeg føler mig i godt selskab. Du er også humoristisk.  Du er også god til at forklare hvad du mener med dine tegninger…. Du er født til at beskæftige dig med mennesker. Du kan nok – for nogle – virke kontant og direkte, men det kan jeg jo godt lide

Anette
Tak, Lene. Det er fantastisk, hvad du kan få ud af mine hænder! Jeg har prøvet håndlæsning hos dig et par gange, og uanset om du har kort eller lang tid til din rådighed, så når du at give nogle sandheder med på vejen. Du uddeler opmuntring og små kærlige indspark. Du har humor. Det sætter jeg stor pris på. Man er aldrig i tvivl om, at du ved, hvad du har med at gøre. Du formår at beskrive personligheden og ens livssituation meget præcist. Derudover fik jeg nogle konkrete råd og vejledning med hjem til at arbejde videre med. Tusind tak.

Lizzie
Tak Lene, at få læst hænder af dig, har for mig været en indsigtsfuld oplevelse. Det har skabt reflektion, og jeg syntes, at jeg har modtaget værdifuld vejledning.

Susanne
Du åbnede mine øjne for mange ting, det skal du have tak for.

Bettina
Jeg var super skepsis mht. til at få læst mine hænder. Jeg er stadig lidt forbeholden, men må jo indrømme, at du ramte ret godt plet med mange ting. Det var en indsigtsfuld oplevelse og jeg har bestemt fået noget at reflektere over. At du er super imødekommende med en skøn humor, er jo blot et ekstra plus.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Rul til toppen