Håndlæsning, Clairvoyance, Reiki-healing og Regression

Klienterne siger . . .

Susanne
Tak for en hel fantastisk oplevelser i søndags. Du er sådan et behageligt menneske, med et utrolig godt menneskesyn. Jeg følte mig mere en velkommen, og glæder mig så meget til at komme igen på mandag.

Jeg ønskede kontakt til afdøde. Du fik god kontakt med flere af mine kære. Din beskrivelse af personerne, var så god, at jeg slet ikke var i tvivl om, hvem du have kontakt med. Men jeg fik meget mere med. Det var så utroligt, alt det du kunne fortælle og hjælpe mig med.

Du er fantastik og et utrolig dejligt menneske. Jeg havde sådan en god fornemmelse da jeg gik, og vidste med det samme at det ikke var sidste gang jeg kom til dig.

Den ro du giver – kan slet ikke beskrives

Du får alle mine anbefalinger

Birgitte
Nervøs og meget spændt skulle jeg til afdøde kontakt hos Lene. Men hurtigt forsvandt nervøsiteten, og der var kontakt med afdøde. Jeg var på intet tidspunkt i tvivl om, at det var den rigtige, der var ” igennem”. Har efterfølgende fået så meget ro i mig selv og forsøger nu at følge nogle af de mange råd jeg fik med på vejen. Jeg er sikker på, at det ikke var sidste gang jeg prøvede det. Tak for hjælpen

Didde
Jeg var hos Lene til afdøde kontakt. Var lidt spændt på om personen jeg efterlyste overhovedet ville være interesseret i kontant. Så det var lidt spændende. Der kom kontakt, og jeg var slet ikke i tvivl om det var den rigtige person der var kommet til Lene. Jeg fik svar på nogle spørgsmål og afsluttet en relation på en god og værdig måde. Stor tak for det Lene

Camilla
Hver gang jeg har været til Clairvoyance hos Lene, går jeg der fra rørt og fyldt op med god energi. De ting hun siger er meget præcise, og det jeg har brug for at høre. Hun ser helt ind i mig og mit sind. Jeg er desværre ikke et menneske med verdens største selvværd. Men det er altid bedre efter jeg har været hos Lene. Når hun fortæller om, hvordan mine omgivelser opfatter mig, bliver jeg dybt rørt og meget glad.
Hun er meget dygtig til det hun laver. Det er som om, at Lene får styr på mit indre puslespil.
JEG ER FAN

Majbritt
Jeg havde booket en “kontakt til afdøde” session, men fik så meget mere end det hos dig. På en eller anden måde vidste jeg allerede på vej til Greve, at vi ville have god kontakt, og det viste sig at holde stik. Da du tog imod mig i dit fine hus følte jeg mig i den grad velkommen, din hjertevarme var til at føle. Du brænder virkelig for at hjælpe og videregive de beskeder/fornemmelser du får, og ret hurtigt bliver jeg klar over, hvor dygtig du er. Jeg ønsker at komme i kontakt med min far, og ham fanger du med det samme. Og det som jeg tror skal være en time, hvor du videregiver beskeder fra ham, viser sig at blive en stund hvor du så fint får kædet ham sammen med mit liv som det er nu og hvem jeg er. Du fortæller så utroligt nøjagtigt hvordan han var som person (ingen har før kunnet sætte så præcise ord på, ikke engang jeg selv). Gang på gang forundres jeg over de ting du også siger om mig og mit nuværende liv, og jeg får desuden vendt den nærmeste fremtid/de næste skridt. Jeg følte mig virkelig “mødt og set” – og jeg gik i den grad løftet, glad og meget taknemmelig fra dig. Hvor fantastisk at få langt mere end jeg havde forventet, og jeg ved at jeg kommer igen, mine varmeste anbefalinger. Tak for dig.

Lene K
Det er altid med stor spænding i maven, at jeg begiver mig ind i den alternative verden. Ikke at jeg ikke tror på universets finurligheder eller livet efter døden, men fordi jeg aldrig ved hvad jeg får med hjem. Denne gang var det en afdødekontakt hos Lene Hurup, jeg begav mig af sted til.
Personligt har jeg alt for mange, der er gået over på den anden side, så hvem der kom i gennem, og om der kom nogen gennem, skulle jo så stå sin prøve, og jeg må sige jeg fik noget med hjem, på den rigtigt gode måde.
At få lov at komme med ind i Lenes univers er en fantastisk oplevelse. Hun udviser stor forståelse og empati, videreformidler budskaber fra den anden side, på en pæn og letforståelig måde. Man er ikke i tvivl om, man er i selskab med sine afdøde når Lene beskriver deres særegne karaktertræk og ikke altid almindelige væremåde.
Uden at virke overrumplende får hun guidet en, sikkert gennem seancen, får formidlet de budskaber der trænger sig på og hun slipper ikke en, før man er landet trygt på den anden side.
De varmeste anbefalinger herfra.

Jette
Jeg kom med uro og frustration og i en tilstand som jeg ikke selv var bevidst om hvad mit problem var. Jeg blev mødt af en kompetent person, hvis tilstedeværelse beroligede mig og jeg følte jeg “kom hjem” og følte en tryghed og tillid til, at Lene kunne hjælpe mig – og det gjorde hun – faktisk hjalp hun mig til en afklaring, som jeg egentlig godt selv vidste hvad var, men skulle have et nødvendig skub til at se/mærke tyngden, som plagede mig. Undervejs i vores samtale så hun direkte ind i mit hjerte og sjæl ,og ordene fra Lene til mig kom strømmende og løftede tyngden fra mine skuldre. Jeg er nu i stand til målrettet at arbejde videre i mit hjerte og sind – tusind tak for det. Du har åbnet mine øjne for i et trygt, dejligt og energifyldt miljø.

Lene H
Jeg var så heldig at være til afdøde kontakt hos Lene Hurup. Jeg gav Lene et billede af dem jeg gerne ville i kontakt med, (mine forældre). Jeg blev meget rørt over, hvor god kontakt Lene fik med mine forældre. Ingen tvivl om at det var de rigtige hun fik kontakt til, for alle de ting hun fortalte passede fuldstændig på begge mine forældre, og det var meget personlige ting Lene fik af vide af mine forældre.
Det har været en meget stor oplevelse at være hos Lene, jeg følte mig tryg og meget velkommen med det samme. Jeg vil til enhver tid anbefale Lene til mine venner. Stor tak til Lene, jeg var rørt og glad, da jeg gik derfra.

Rul til toppen