Håndlæsning, Clairvoyance, Reiki-healing og Regression

Afdødekontakt

At miste, bringer sorg og kan være meget smertefuldt, og mange ønsker derfor, at kunne tale med den afdøde en sidste gang, at sige ordentligt farvel og sikre sig, at den afdøde har det godt og måske selv modtage en sidste hilsen.

De afdøde er ofte ivrige efter at komme igennem, når muligheden byder sig, og kommer med ønsket om at besvare spørgsmål, give kærlige beskeder eller blot hilse på.

Jeg vil søge at få så mange konkrete oplysninger som muligt om den afdøde og videregive de budskabet, den afdøde ønsker skal igennem.

Jeg kan dog ikke bestemme, hvem der kommer fra den anden side, de afdøde har deres egen vilje og har et liv og en hverdag, ligesom vi har her på jorden. Deres verden er fyldt med kærlighed og lys. De vælger frit, hvad de vil, og hvad de ønsker at bruge deres tid til.

Mit speciale er afdødekontakt, og jeg har oplevet kærlige og omsorgsfulde besøg af afdøde til mine klienter, som har givet den efterladte en forløsning og muligheden for at give slip og komme videre med livet.

Har du brug for min hjælp, er du meget velkommen.

Rul til toppen